Un student din Timisoara pacaleste criza cu ajutorul magiei

30Comentarii
Un student din Timisoara pacaleste criza cu ajutorul magiei
Este mai tot timpul în vervă, are o anumită sclipire în ochi, mereu cu zâmbetul pe buze şi pus pe şotii. Are 22 de ani, este student la Universitatea Politehnica din Timişoara, iar pe cartea lui de vizită se prezintă simplu: magician.

Pe Claudiu Gheorghe îl poţi găsi câteva zile pe saptamână într-un local din Timişoara. Se apropie sfios de mesele din restaurant şi, la început, este privit cu nedumerire de clienţi. În câteva clipe, însă, îi cucereşte. Obiecte apar şi dispar de nicăieri. Eşarfe zboară prin aer şi se fac nevăzute. Cărţile de joc parcă îi sunt legate cu un fir invizibil de mâini. De departe, însă, numărul de magie cel mai reuşit al lui Claudiu este zâmbetul pe care reuşeşte să îl smulgă mereu celor care îi urmăresc scamatoriile. 

„Contează ca oamenii să se simtă bine. Să se distreze. Să vină aici şi să zică: am mâncat bine, am văzut spectacol. Asta contează. Pot să zic că nu contează dacă ai mici scăpări la unele trucuri, atât timp cât îi fac pe oameni să râdă, să se simtă bine”, spune Claudiu.

De când şi-a descoperit talentul, Claudiu Gheorghe şi-a prezentat numerele de magie în numeroase spectacole. Student fiind, criza economică îl afectează şi pe el. Faptul că reuşeşte să facă să dispară şi să apară monede şi bancnote din neant este, până la urmă, doar… o scamatorie. Aşa s-a gândit să îşi rotunjească veniturile, prezentându-şi numerele de magie într-un local din Timişoara. Cu toate acestea, se întâmplă să nu fie tot timpul răsplătit, dar e bucuros că lumea s-a simţit bine.

Claudiu Gheorghe este pasionat de magie de când se ştie. De patru ani, însă, a decis să aprofundeze acest domeniu. Studiază cărţi de specialitate şi se documentează temeinic.

„Teoria, însă, nu te ajută, decât în mică măsură. Eu văd magia mai mult ca pe o comunicare între artist şi spectatori. Magia are loc în mintea lor, de fapt, şi funcţionează pentru că oamenii vor să vadă ceva ieşit din comun. Magia vine din suflet. Trebuie să o simţi”, mărturiseşte Claudiu.30Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor