Un pom uscat costă cât 20 de saci cu moloz abandonaţi pe domeniul public

12Comentarii
Un pom uscat costă cât 20 de saci cu moloz abandonaţi pe domeniul public
Unii dintre concitadinii noştri sunt încă departe de civilizaţie. Mulţi timişoreni continuă să arunce deşeuri, chiar şi zeci de saci cu moloz, pe străzi, spaţii verzi şi terenuri virane. Singura cale de a-i educa pare să fie aplicarea de amenzi.

Poliţiştii comunitari din Timişoara au aplicat şapte sancţiuni, în ultimele zile, în cazul persoanelor surprinse în timp ce abandonau resturi rezultate în urma lucrărilor de construcţii, deşeuri din material plastic, hârtie sau lemn, pe domeniul public, pe străzi sau spaţii verzi. Agenţii au aplicat patru amenzi a câte 200 de lei, pentru nerespectarea prevederilor OUG 78 din 2000 modificată, şi trei amenzi a câte 50 de lei, potrivit Legii 24 din 2007. Spre exemplu, Alexandru S., un timişorean de 23 de ani, a primit o amendă de 200 de lei pentru că a abandonat 20 de saci cu moloz pe domeniul public, pe strada Martir Dan Carpin. Omul şi-a renovat apartamentul, au aflat poliţiştii comunitari de la cel sancţionat… Tot cu o amendă de 200 de lei a fost sancţionată Iolanda N., dar pentru că a abandonat… un pom ornamental uscat pe strada Intrarea Umbroasă în dreptul unui imobil, a arătat Nicoleta Popa, agent asistent Poliţia Comunitară Timişoara.

Persoanele care doresc să sesizeze astfel de fapte o pot face la dispeceratul Poliţiei Comunitare, la telefon 0256/ 246.112, sau la numărul 0256/ 471.479 – Secţia 2.12Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor