Un oradean a pornit pe jos pana la Constanta, din cauza datoriilor la banca

Reactualizat la:
Un oradean a pornit pe jos pana la Constanta, din cauza datoriilor la banca
Datoriile l-au adus pe un orădean la limita răbdării! Din cauză că nu îşi mai poate plăti rata la bancă şi-a luat lumea în cap! El a pornit de la Oradea pe ruta Timişoara – Bucureşti – Constanţa, pe jos, în speranţa că cineva îl va ajuta. Bărbatul a ajuns luni la Timişoara, unde a făcut un popas.

Cristian Duma, de 31 de ani, vatman în Oradea, s-a împrumutat, acum 3 ani, de la bancă, pentru a-şi cumpăra un apartament, pe care după aceea l-a mobilat din bani obţinuţi tot pe aceeaşi cale. Acesta a scos aproximativ 30 de mii de euro, însă nu se gândea nicio clipă că nu va mai putea plăti ratele.

Bărbatul, cu gândul la copiii lui, un băieţel de 6 ani şi o fetiţă de 1 an şi 6 luni, speră ca gestul său să atragă atenţia oamenilor, nu neaparat asupra problemei lui, ci a obiceiului de împrumut bancar de către cei care nu ştiu ce îi aşteaptă. Aşa ca bărbatul a plecat din Oradea până la Constanţa pe jos. “Am o ricşa cu care am pornit pe jos, de la Oradea, acum o săptămână. Am un cort şi strictul necesar de haine. Nu fac greva foamei, nu ma duc în faţa Guvernului. Dar, eu in drumul mare, din Oradea până la mare, caut un om cu suflet mare, pentru că am probleme financiare“, a spus Cristian Duma.

Bărbatul speră să îl ajute cineva să îşi rezolve acestă problemă, deoarece nu are în acest moment nicio posibilitate materială pentru a-şi achita datoriile către bancă. “Am picioare de elefant. Am mers doar pe jos şi deja văd că am probleme. Voi rămâne la Timişoara să-mi trag sufletul“, a spus bărbatul, care a fost luat în grijă de reprezentanţii unei organizaţii non-guvernamentale din oraş.Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor