Un nou proiect de case la dispozitia clientilor – Cartierul Gloria Residence

Reactualizat la:
Un nou proiect de case la dispozitia clientilor – Cartierul Gloria Residence
ADVERTORIAL – Cei interesaţi au la dispoziţie, la Dumbrăviţa, un nou proiect imobiliar, ridicat de un dezvoltator de succes, la cele mai înalte standarde. Gloria Residence este noul cartier de case construit de societatea care a realizat şi Bălcescu Residence, respectiv Sunlight Residence. Sunt disponibile în total 28 de case, acestea având curţile cuprinse între 180 şi 300 de metri pătraţi de teren.


În localitatea periurbană Dumbrăviţa puteţi găsi casa mult visată, într-un nou cartier, Gloria Residence. Acesta este situat într-o zonă de top a Dumbrăviţei, pe strada Superbă. Proiectul imobiliar cuprinde 14 case cu suprafaţă utilă de 120 de metri pătraţi, respectiv alte 14 case cu suprafaţa utilă de 98 de metri pătraţi. Curţile aferente fiecărei case sunt între 180 şi 300 de metri pătraţi.

Preţurile imobilelor variază între 79.900 euro şi 125.000 euro cu TVA inclus. Desigur, dotările fiecărei case sunt la cel mai înalt nivel, deja consacrate pentru dezvoltatorul imobiliar care a ridicat cele trei cartiere: cărămidă porotherm Winnerberger; polistiren eps 80 de 10 cm grosime; ferestre Rehau cu 3 foi de sticlă; curţile sunt complet amenajate; gresia, faianţa, parchetul sunt la alegerea beneficiarului.

Cele 28 de case sunt împărţite câte 3 unităţi locative pe fiecare corp de clădire! Casele sunt în curs de execuţie, iar beneficiarii pot deja să-şi rezerve casa visată!

Pentru orice informaţie suplimentară, dezvoltatorul proiectului vă stă la dispoziţie!

Tel: 0722379545
e-mail: rpcbirou@yahoo.com