Un nou nivel de calitate pe piata pregatirii profesionale din Romania: primul Open training de Lean Six Sigma, Black Belt (P)

Un nou nivel de calitate pe piata pregatirii profesionale din Romania: primul Open training de Lean Six Sigma, Black Belt (P)
Universitatea Financiar Bancara in parteneriat cu Grupul Advanced Thinking & Advanced Thinking Innovation ridicã ºtacheta pe piaþa de training din România! Cele douã institute organizeazã primul OPEN training de Lean Six Sigma nivel Black Belt in varianta completa pe segmentul de Business & Process Improvement, Leadership, Management si Quality. Cursul va avea loc la Bucuresti, Hotel Minerva/Nan Jing, în perioada Octombrie 2013 – Ianuarie 2014.


Curricula cursului va acoperi toate cerintele necesare si va pregati participantii pentru orice certificare Lean Six Sigma Black Belt la nivel mondial, indiferent de optiunea acestora pentru entitatile care ofera certificare. Ca exemple pot fi mentionate cerintele American Society of Quality, standardele ISO, certificari interne ale marilor Corporatii, orice Companie de Consultanta care organizeaza certificari cum sunt si Advanced Thinking & Advanced Thinking Innovation etc.

Orice certificare pe domeniu luata in calcul la angajarea in marile Corporatii la nivel international presupune – in plus fata de examenul teoretic – incheierea cu succes a 2 proiecte sub indrumarea unui Master Black Belt sau Black Belt cu experienta.

Dupa absolvirea cursului se acorda Diploma de participare din partea Grupului Advanced Thinking & Advanced Thinking Innovation. Totodata, exista posibilitatea de a participa – la cerere – la certificarea ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari, fost CNFPA) conform COR (Clasificarea Ocupatiilor din Romania) – pentru una din optiunile “Manager Imbunatatire Procese” si “Specialist Imbunatatire Procese”, ocupatii relativ recent introduse datorita nevoilor pietei. Aceasta presupune trecerea unui test grila si prezentarea in fata Comisiei a unui proiect scris, plus taxa de participare catre ANC.

Organizatorii cursului ofera posibilitatea certificarii la nivel de Lean Six Sigma Black Belt cu Advanced Thinking & Advanced Thinking Innovation, in conditiile recunoscute la nivel international mentionate mai sus.

Modul de livrare – workshop style – ajuta la participarea oricarui doritor, indiferent de experienta, de la orice firma de stat sau privata, indiferent de pozitia in ierarhie sau functia/departamentul in care lucreaza, free-lancers, studenti, cadre didactice etc.

In plus, daca sunt participanti care vor dori sa aduca alte persoane interesate pentru diferite sectiuni ale cursului – Advanced Voice of Customers, Measurement System Analysis, Risk Management – Error Proofing & Failure Mode and Effect Analysis, Regression Analysis, Design Of Experiment, Statistical Process Control Charts, KAIZEN, ERP implementation etc., aceasta este posibila si se va negocia separat.

Cursul cuprinde 15 zile intensive impartite in 4 module dupa cum urmeaza: sesiunea 1: 16-18 Octombrie 2013; sesiunea 2: 27-30 Noiembrie 2013; sesiunea 3: 18-21 Decembrie 2013; sesiunea 4: 15-18 Ianuarie 2014

Echipa de traineri este coordonata de Dr. MBB Cristian Matei, unul dintre putinii consultanti la nivel mondial in Leadership si Management avand si o dubla certificare ca Lean Six Sigma Master Black Belt (Grupul ALSTOM – Franta/Elvetia si Six Sigma Academy – USA).

Materialele de curs vor fi livrate in format electronic in prima zi a fiecarui modul de curs. Limba uitilizata va fi limba romana, iar unele dintre materialele scrise vor fi in limba engleza, motivul fiind pregatirea Dvs pentru a participa si a fi competitivi in orice echipa de optimizare la nivel international.

Desi nu este o conditie eliminatorie pentru curs, in modulele 2 si 3 este de preferat ca fiecare participant sa vina cu un laptop pe care va fi instalat softul Minitab pentru analiza grafica si statistica a datelor (toate detaliile in timpul cursului).

Pentru a facilita participarea a cat mai multor doritori, modalitatile de plata pot varia in functie de posibilitatile acestora. Pretul este de 1.900 euro per participant, din care 500 Euro trebuie platiti pana pe 1 Octombrie 2013, restul de plata urmand a fi achitat proportional, cu 5 zile inaintea inceperii fiecarui modul. Pentru inscrierea a 3 persoane, pretul este de 1.500 Euro per participant. Pentru participarea a mai mult de 3 persoane, pretul se va negocia separat. Pentru studenti, masteranzi, doctoranzi si cadre didactice orice nivel pretul se negociaza separat. Pentru tarifele de curs anuntate nu se aplica TVA.

Pretul include toate materialele de curs in format electronic si pauzele de cafea impreuna cu aperitivele aferente. Masa de pranz este optionala si contra cost.

“Daca sunteti interesati pentru dezvoltarea dvs profesionala in mediul concurential de business si leadership, intr-un domeniu nou pentru piata de management din Romania, va asteptam alaturi de noi! Orice persoana care doreste sa se perfectioneze si sa obtina un atuu profesional pe piata muncii actuale din Romania, trebuie sa se certifice Business & Process Improvement, Leadership, Management si Quality”, au anuntat organizatorii cursului.

Pentru orice clarificari si inscrieri, organizatorii pot fi contactati la adresa de e-mail
office@advanced-thinking.com sau la numerele de telefon 0721213529, 0744759716, 0721236716.
Regulament de plasare a anunturilor