Un nou centru de distribuire a poştei pentru Timişoara

Un nou centru de distribuire a poştei pentru Timişoara
Condiţii de lucru net superioare pentru angajaţii Poştei din Timişoara. În urma unei investiţii de 250.000 de lei, la Palatul Poştei (Poşta Mare) a fost pus în funcţiune noul Oficiu Poştal de Distribuire Centralizată Timisoara.

Aici se sortează toate trimiterile poştale destinate clienţilor din oraş. Un număr de 109 factori poştali îşi sortează scrisorile, abonamentele la presă sau avizele poştale şi pornesc pe teren. „Când au venit aici am găsit condiţii de lucru inimaginabile pentru oameni. Ei stăteau undeva la subsol în condiţii dificile. La parter, locul unde am amenajat noul centru, spaţiul era într-o stare proastă şi nu era folosit. În aceste condiţii am decis să amenajăm noul sediu, oamenii noştri pot lucra în condiţii umane. În plus am şi reuşit să economisim 200.000 de lei, în buget erau prevăzute 450.000 de lei”, am aflat de la Nelu Balaş, directorul Direcţiei Regionale de Poştă Timişoara.

În cadrul instituţiei, în curs de derulare este o analiză referitoare la toate spaţiile unde Poşta îşi desfăşoară activitatea. Toate oficiile poştale de pe raza Regionalei au trimis la sediul de la Timişoara câte un dosar care cuprinde informaţii referitoare ca calitatea instalaţiilor electrice, a construcţiei, a spaţiului de primire a publicului. În funcţie de necesităţi se vor face investiţiile pentru aducerea calităţii spaţiilor la un nivel cel puţin acceptabil pentru lucrul cu clienţii. În perioada următoare, Poşta va deschide câte un oficiu în cadrul galeriilor comerciale ale hypermarketurilor Real, dar şi unul în cadrul Business Center-ului din Piaţa 700. „Nu piaţa vine la noi, noi mergem acolo unde este piaţa”, a mai spus Balaş.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor