Un nou aparat care trateaza afectiunile lombare si cervicale – disponibil in Timisoara, la MedOzon

Reactualizat la:
Un nou aparat care trateaza afectiunile lombare si cervicale – disponibil in Timisoara, la MedOzon
ADVERTORIAL. În Timișoara veți beneficia, în câteva zile, de un aparat care, prin intermediul unei soluții inovatoare, ajută la tratarea cu succes a afecțiunilor lombare și cervicale. De acest tratament puteți beneficia la Cabinetul MedOzon din Timișoara.

Este vorba de un aparat pentru elongații lombare și cervicale care vă va face numai bine celor care aveți probleme cu coloana vertebrală. Aparatul va fi disponibil în următoarele zile la cabinetul MedOzon.

Acest aparat, unitatea de tracţiune lombară şi cervicală, oferă o soluţie inovatoare de tratare cu succes a afecţiunilor lombare şi cervicale, a bolilor degenerative de disc, sau a herniei de disc, prin decompresia coloanei vertebrale. Presiunea dintre vertebre se scade treptat, efectul fiind creşterea irigării sanguine şi implicit a oxigenului în structurile locale, conducând la calmarea imediată a durerii şi pe termen lung la îmbunătăţirea stării generale a coloanei vertebrale.

Aparatul are acurateţe şi precizie maximă și este dotat cu cele mai noi tehnologii.

În Timişoara, acest tratament revoluţionar este disponibil la cabinetul MedOzon, condus de dr. Ciprian Genes şi care este situat pe strada Divizia 9 Cavalerie nr. 25.

Programări puteţi face la telefoanele: 0723.34.76.54 sau 0746.34.76.54. Mai multe detalii despre modul în care terapia cu ozon este folosită în tratarea herniei de disc găsiţi aici.