Un miel cu trăsături umane s-a născut în Turcia

12Comentarii
Un miel cu trăsături umane s-a născut în Turcia
O oaie a dat naştere unui miel mort, a cărui fizionomie prezintă accentuate trăsături umane. Bizarul eveniment s-a petrecut într-o localitate rurală din apropiere de oraşul turc Izmir.

Medicul veterinar care a asistat, Erhan Elibol, a fost nevoit să facă o operaţie de cezariană oii. “Am mai văzut oi şi vaci cu mutaţii înainte”, a declarat acesta. “Am văzut viţei cu un singur ochi, cu două capete sau cu cinci picioare. Totuţi, când am văzut acest miel nu mi-a venit să cred”.

Capul animalului are urechi de forma urechilor de oaie, dar toate celelalte trăsături ale feţei seamănă izbitor cu cele umane. Unii specialişti consideră că asemenea mutaţii sunt posibile şi se produc din cauza surplusului de vitamina A şi a alimentaţiei precare a mamei, în timpul gestaţiei.

Nu se ştie cu exactitate ce s-a întâmplat cu mielul mutant, dar se pare că acesta a fost incinerat de sătenii speriaţi. Un caz asemănător s-a petrecut anul trecut, în Zimbabwe, unde o capră a dat naştere unui pui cu cap uman.

Sursa: Antena3.ro12Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor