Un important proiect imobiliar timisorean reprezinta Romania la o expoziţie europeana de arhitectura sustenabila

1Comentariu
Un important proiect imobiliar timisorean reprezinta Romania la o expoziţie europeana de arhitectura sustenabila
Timişoara a fost aleasă să reprezinte România la o importantă expoziţie de arhitectură. Proiectul City Business Centre Timişoara va fi prezentat în cadrul unei importante expoziţii europene de arhitectură sustenabilă, al cărei vernisaj va avea loc în 30 noiembrie, la sediul din Bruxelles al Parlamentului European.

Expoziţia este organizată de către Architect‘s Council of Europe (ACE) şi este prilejuită de celebrarea a 20 de ani de la înfiinţareaasociaţiei care grupează toate organizaţiile naţionale ale arhitecţilor, ţara noastră fiind prezentă în acest consiliu prin Ordinul Arhitecţilor din România (OAR). Pentru fiecare ţară membră ACE, organizaţia naţională a arhitecţilor a transmis mai multe propuneri. Consiliul european a ales câte un singur proiect pentru fiecare dintre cele 26 de ţări participante. „Ne onorează faptul că un proiect din Timişoara reprezintă România într-o manifestare atât de prestigioasă. Satisfacţia este cu atât mai mare ţinând cont de faptul că selecţia a fost făcută de Architect’s Council of Europe”, a declarat Ovidiu Şandor, conducătorul companiei care ridică ansamblul de clădiri de birouri din Piaţa 700. Timp de doi ani, expoziţia internaţională de arhitectură va fi itinerată în mai multe oraşe europene din ţările membre ACE. Desfăşurate pe o suprafaţă totală de 35.000 mp, cele cinci clădiri (dintre care trei deja finalizate) alcătuiesc unul dintre cele mai importante centre economice din vestul ţării, oferind birouri clasa A, spaţii de servicii şi de recreere, parcări şi zone verzi. Investiţia totală a Modatim Investment SA în proiectul City Business Centre va depăşi 50 de milioane de euro.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor