Un cunoscut brand de cosmetice deschide un magazin in Iulius Mall

Un cunoscut brand de cosmetice deschide un magazin in Iulius Mall
ADVERTORIAL. Unul dintre cele mai cunoscute nume din industria cosmeticelor deschide magazine în Iulius Mall Timișoara și în Palas Mall Iași.

PUPA Milano inaugurează, joi, două magazine, în Iulius Mall Timișoara și în Palas Mall Iași.

Magazinul din Iulius Mall Timişoara este situat la parter și, cu ocazia inaugurării, le va oferi câte un lac de unghii de tip gel (cel mai dorit lac de unghii din Italia) primilor 100 de clienți. Totodată, în prima săptămână, cumpărătorii vor beneficia de o reducere de 20% la achiziția celor patru produse „Best Seller” de pe piața italiană.

PUPA Milano se adresează femeilor care ştiu să aleagă, pasionale, libere şi, în acelaşi timp, fidele. O gamă completă şi diversificată de make-up, tratamente cosmetice intensive pentru faţă şi corp, parfumuri, articole pentru baie şi duş, truse de machiaj şi multe altele fac parte din oferta magazinului.

Brandul pune accent pe strălucire, inovare, cercetare, brevete exclusive, calitate a materiilor prime, precum şi pe excelentul raport calitate-preţ. PUPA Milano este o marcă Micys Company, companie italiană înfiinţată în 1976, prezentă astăzi în 70 de ţări.

Cu peste 330 de magazine, Iulius Mall Timişoara este cel mai mare mall din afara Bucureştiului. Clienţii vor avea aproape de ei şi mai multe branduri internaţionale, odată cu dezvoltarea ansamblului urbanistic multifuncţional Openville, din proximitatea mall-ului. Astfel, zona se va transforma într-un loc cosmopolit, care va include: şapte clădiri de birouri clasa A, peste 450 de magazine, restaurante și cafenele tematice, 15 săli de cinema multiplex, o zonă de fresh market, săli de evenimente, cel mai mare parc suspendat din România, patinoar şi carusel pentru copii în aer liber.

Inaugurat în mai 2012, ansamblul urbanistic Palas Iaşi reprezintă cea mai mare investiţie imobiliară din afara Bucureştiului, în valoare de peste 265 milioane de euro. Situat în centrul Iaşului, ansamblul Palas este singurul proiect de tip mixed-use din România şi include: peste 250 de magazine, şase clădiri de birouri clasa A, săli de evenimente, un hotel de 4* stele şi un parc de 50.000 mp.
Regulament de plasare a anunturilor