Un boschetar orb şi-a înjunghiat trei fraţi

Reactualizat la:
Un boschetar orb şi-a înjunghiat trei fraţi
Un boschetar orb, care tocmai fusese eliberat din închisoare, unde a ispăşit o pedeapsă pentru omor, şi-a înjunghiat, marţi dimineaţa, cei trei fraţi, după ce toată noaptea au consumat împreună băuturi alcoolice şi aurolac. Victimele au fost duse de urgenţă la Spitalul Municipal din Timişoara.

Cei patru fraţi locuieau împreună într-o baracă de carton pe strada Bârzava din Timişoara. Agresorul, un bărbat de aproximativ 30 de ani, tocmai fusese eliberat din penitenciar, după ce ispăşise o pedeapsă cu închisoarea pentru omor. În închisoare, acesta şi-a scos ochii cu un obiect ascuţit, rămânând orb. Ieşit de curând din penitenciar, a sărbătorit ieri seară împreună cu fraţii săi, cei patru consumând, potrivit anchetatorilor, băuturi alcoolice şi substanţe halucinogene. Nu se ştie încă din ce motiv dar, în această dimineaţă, bărbatul s-a supărat pe fraţii lui şi i-a înjunghiat. Aceştia au fost transportaţi de urgenţă la spital, însă se află în afara oricărui pericol.

În funcţie de câte zile de spitalizare vor primi fraţii săi, bărbatul va fi cercetat pentru tentativă de omor sau pentru vătămare corporală. Asta, bineînţeles, dacă rudele sale vor decide să depună plângere.Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor