Ultima sedinta de Consiliu Local

1Comentariu
În ultima ședință, consilierii locali făgețeni au adoptat mai multe hotărâri privind organigrama instituției primarului, bugetul local, concesionări de terenuri, participarea la diferite parteneriate etc.

De asemenea, a fost aprobat și un schimb de terenuri între primărie și o persoană fizică. Este vorba de schimbul între terenul, proprietate a orașului Făget,în suprafață de 1200 mp, format din 2 parcele amplasate în Colonia Mică la numerele 98 și 99 cu terenul arabil din extravilan, în suprafață de 25.501 mp, proprietatea făgețeanului Ioan Șelariu. Printr-o altă hotărâre, s-a decis demararea unei colaborări între CL Făget și Asociația PROCOM- Centrul de comunicare profesională. Scopul
asocierii celor două părți este identificarea surselor de finanțare existente și viitoare, realizarea și implementarea unor proiecte prin care să fie puse în valoare patrimoniul turistic, cultural, artistic și educațional al zonei. Consilierii locali au mai adoptat o hotărâre privind prelungirea, cu un an, a contractului de închiriere pentru apartamentul nr. 20, sc. A, et. IV, situat în blocul de locuințe de pe Drumul Gladnei, nr., locuință închiriată localnicei Corina Bălan. Printr-o altă hotărâre, s-a aprobat, la cererea titularului Marinconi Vasi Ștefan, rezilierea contractului de concesiune nr.615/2009 al cărui obiect a fost concesionarea terenului în suprafață de 580 mp, situat în Colonia Mica nr.172. CL Făget a mai aprobat o hotărâre privind modul de administrare a pășunii, proprietate a orașului Faget. Astfel, a fost decisă acordarea, pe o perioadă de un an, în administrarea Asociației crescătorilor de animale Făget a suprafeței de 920 ha pășune. Obligațiile noului administrator vor consta, printre altele, în utilizarea subvențiilor ce se vor primi exclusiv pentru executarea de lucrări de întreținere și îmbunătățire a pășunii. Consilierii au mai aprobat concesionarea unei suprafețe de 33,4 mp din terenul situat în incinta pietei agroalimentare din Făget. Beneficiarul concesiunii este Dorel Pancan, proprietarul unui chioșc metalic. Durata concesiunii este de 10 ani, redevența fiind stabilită la
valoarea de 120,3 lei/an. Printr-o altă hotărâre, aleșii locali au stabilit repartizarea unei locuinte situate în satul Povergina, la nr.44 A, către Pale Doinița Ana. Contractul de închiriere se va încheia pentru o perioada de cinci ani, chiria datorată de beneficiar fiind stabilită la suma de 50,4 lei / lună. CL Făget a mai adoptat și participarea în calitate de co-partener, alături de Biblioteca județeană Timiș, în programul “Biblionet – lumea în biblioteca mea”.


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor