Ultima şansă la ajutoare

Ultima şansă la ajutoare
TIMIŞOARA - Timişorenii care se încălzesc cu lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri şi vor sprijin financiar de la Primărie trebuie să se găbească. Astăzi este ultima zi în care pot depune cereri la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară din Bv. Regele Carol I nr. 10.

Cererile se preiau împreună cu actele doveditoare pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri, în perioada ianuarie – martie. Pot beneficia de acest ajutor familiile sau persoanele singure, cu domiciliul sau reşedinţa în Timişoara, al căror venit net pe membru de familie nu depăşeşte 615 lei.

Cei care pot beneficia de acest ajutor trebuie să depună următoarele documente: cerere tip şi declaraţie pe proprie răspundere; copii după actele de identitate pentru toţi membrii familiei, cu domiciliul sau reşedinţa la adresa la care se solicită ajutorul; certificat de naştere pentru minori sub 14 ani; copie contract de vânzare – cumpărare sau extras CF, contract de închiriere sau împuternicire notarială din partea proprietarului locuinţei (după caz); acte doveditoare privind veniturile familiei din luna decembrie: adeverinţă de salariu cu venitul brut sau net, cupon de pensie, cupon alocaţie de stat, alte venituri.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor