Ultima evadare a fetelor inainte de nunta

Ultima evadare a fetelor inainte de nunta
Fiecare dintre noi are o dorinta secreta sau chiar doua, neindeplinite inca. De la zburatul cu deltaplanul, la plimbarile ecvestre, de la petrecerea noptii intr-o casa bantuita, la petrecerea zilei intr-un spa de lux, posibilitatile sunt nenumarate.

Nu poate exista un moment mai bun pentru a plonja si explora necunoscutul, petrecerea burlacelor fiind ocazia perfecta pentru a face aceste dorinte secrete sa devina realitate. Participarea invitatelor va contribui, cu atat mai mult, la bucuria finala a viitoarei mirese.

                             Petrecere in pijama inaintea nuntii

De obicei, cand o femeie urmeaza sa se casatoreasca, n-a mai avut ocazia, de mult, sa se bucure de o petrecere in pijama. Adevarul e ca o petrecere de noapte, de tipul ‘plonjare in trecut’, tinuta acasa sau la hotel este distractiva la orice varsta. Incurajand invitatele sa aduca albume cu colaje, albume cu fotografii, oracole din timpul scolii, filme vechi precum si orice le vine in minte sa aduca, poate crea o legatura care va dura o viata. Mancarurile care amintesc de trecut, hainele sau decoratiunile vor adauga petrecerii sarea si piperul si desigur, bataia cu perne de dimineata si micul dejun n-ar trebui pierdute.

Citeste mai multe pe Infomariaj.ro