Uber ofera curse cu 50% mai ieftine catre mall-urile din Timisoara

Uber ofera curse cu 50% mai ieftine catre mall-urile din Timisoara
ADVERTORIAL. Timișorenii sunt invitați să își lase mașina acasă când merg la cumpărăturile de Crăciun. În luna decembrie, Uber oferă 50% reducere la cursele către și de la cele mai importante centre comerciale din Timișoara.

Tot ce trebuie să faci este să introduci în aplicație codul promoțional corespunzător centrului comercial ales de tine și vei beneficia de o reducere de 50% la curse.

Cum funcționează:

● Deschide meniul aplicației Uber și selectează „Promoții” și apoi „Adaugă cod promoțional”;
● Dacă folosești noua aplicație pentru utilizatori Uber, deschide meniul aplicației (colțul din stânga sus) și selectează „Metode de plată” și apoi „Adaugă cod promoțional”.
● Introdu în aplicație codul promoțional corespunzător centrului comercial ales (îl găsești în lista de mai jos). Codul promoțional trebuie introdus o singură dată în aplicația Uber;
● Comandă apoi o mașină și bucură-te de drum: un șofer partener va ajunge la tine în câteva minute pentru a te duce confortabil și în siguranță la destinație;
● Promoția se aplică automat după introducerea codului promoțional în aplicație și este valabilă atât pentru utilizatorii noi, cât și pentru utilizatorii existenți, de vineri, 9 decembrie, ora 10:00, până sâmbătă, 24 decembrie, ora 00:00, în limita a 2 curse / utilizator către și de la fiecare dintre centrele comerciale din campanie.

NU EȘTI UTILIZATOR UBER? FĂ-ȚI CONT PE UBER.COM/APP, INTRODU CODUL PROMOȚIONAL „CUMPARATURI” ȘI PRIMA TA CURSĂ ESTE GRATUITĂ, ÎN LIMITA A 30 RON.

Centre comerciale în Timișoara

1. Iulius Mall. Cod promoțional: IuliusMallTM
2. ShoppingCity. Cod promoțional: ShoppingCity
3. Bega Shopping Center. Cod promoțional: BegaCenter
4. Kapa Center. Cod promoțional: KapaCenter
5. Galeria. Cod promoțional: Galeria