Turnătoria Iberica participă la Oradea Job Expo

De Dan Birta
Turnătoria Iberica face 22 de angajări la Oradea Job Expo
Turnătoria Iberica face 22 de angajări la Oradea Job Expo

Turnătoria Iberica participă la Oradea Job Expo cu o ofertă de 22 de locuri de muncă. Firma vrea să angajeze un controlor de producţie, doi controlori de calitate, doi electricieni, patru strungari, doi sculeri matriţeri, zece operatori maşini injecţie şi un reglor maşini. Turnătoria Iberica este o societate cu răspundere limitată, total deţinută de familia Itrrioz, dedicată producţiei în serie de piese turnate din aluminiu conform cerinţelor şi comenzilor clienţilor.

Firma oferă bonuri de masă, catering, decontarea transportului şi bonusuri de performanţă.„Muncim din greu pentru a ne asigura că recrutăm persoana potrivită pentru locurile noastre de muncă, iar prin procesele noastre individuale de management al performanţei, evaluam şi dezvoltăm capacitatea şi competenţa oamenilor noştri.

Apreciem angajaţii noştri nu doar pentru ceea ce fac, ci şi pentru modul în care o fac şi ne demonstrăm aprecierea prin programele noastre de recompensare şi recunoaștere. Suntem mândri să oferim produse de calitate clienţilor noştri multi-naţionali, care includ furnizori de nivel unu pentru industria auto, producători de scule electrice, companii producătoare de mobilă”, precizează reprezentanţii companiei Turnătoria Iberica.

Compania a fost fondată în 2005 şi şi-a început activitatea de producţie în 2006. Are în prezent 160 de angajati şi o cifră de afaceri de 14 milioane de Euro, exportând 90% din producţia sa, 85% din producţie fiind dedicată industriei automotive. „Ne propunem să fim diferiţi de concurenţii noştri prin obţinerea excelenţei atât din punct de vedere calitativ cât şi prin flexibilitatea serviciilor. Calitate înseamnă pentru noi îndeplinirea nevoilor şi aşteptărilor clienţilor în termeni de produs, servicii şi relaţionare.

Flexibilitate înseamnă pentru noi capacitatea de a reacţiona rapid şi imediat la schimbările constante care afectează industria automotive, cât şi pe clienţii nostri. Viziunea noastră este aceea de a fi un partener de încredere pe piaţa globală a industriei automotive”, transmit reprezentanţii companiei. Turnătoria Iberica are certificările: ISO 9001 (2006), ISO/TS 16949 (2010), ISO 14001 (2011) OHSAS 18001 (2014).

Participanţi

Ediţia de toamnă a târgului de locuri de muncă Oradea Job Expo va avea loc vineri, 4 octombrie 2019, sub cupola Era Park. Oradea Job Expo este organizat de către SC Inform Media, editor al cotidienelor Jurnal Bihorean şi Bihari Naplo, şi al site-urilor Bihon.ro şi Erdon.ro. Partener intituţional este AJOFM Bihor. Firmele participante vor beneficia de mediatizare în ziarele şi pe site-urile amintite, precum şi pe paginile lor de facebook.

La ediţia de primăvară, care a avut loc în aceeaşi locaţie – Era Park – în data de 22 martie, au participat 30 de firme, care au oferit peste 1.400 de locuri de muncă. La final, companiile prezente au adunat 981 de CV-uri. Majoritatea participanţilor au fost mulţumiţi şi ne-au sugerat să mai facem o ediţie a târgului în a doua parte a anului. Drept urmare, ne aflăm în faţa ediţiei de toamnă a „Oradea Job Expo”.

Până în prezent, la eveniment şi-au anunţat intenţia de a participa 23 de angajatori: SC Turism Felix, Faist Mekatronic, Marvicom, Cerved, FinProm, Hanning Mottors Romania, PGS Sofa, Class Furn, Leroy Merlin Romania, Plexus Service RO, Lava Knitting, Nidec, Eberspaecher, Connect Group, H. Essers, Vernicolor, Golde Oradea, Turnătoria Iberica, Celestica, Sogefi, GMAB Consulting, Olimp Impex şi Şcoala Posliceală Henri Coandă.

Acestea oferă persoanelor care doresc să se angajeze câteva sute de locuri de muncă şi cursuri de formare profesională. Lista rămâne deschisă, companiile interesate putând obţine informaţii la tel: 0728.116.455.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor