TUDO Taxi la un click distanta, pe smartphone, pentru timisoreni

Reactualizat la:
TUDO Taxi la un click distanta, pe smartphone, pentru timisoreni
© TION: TUDO Taxi la un click distanta, pe smartphone, pentru timisoreni
ADVERTORIAL. Timișorenii vor avea posibilitatea să-și comande taxiul direct pe smartphone din această lună începând cu data de 26 martie, anunță TUDO Taxi, cel mai mare operator de taxi din Timișoara.


Dorind să asigure clienților săi timișoreni cea mai bună experiență de transport, TUDO Taxi investește în acest moment în implementarea unei aplicații mobile pentru comanda taxiurilor de pe smartphone, valabilă pentru toate cele peste 1000 de mașini din dotare. Investiția presupune atât customizarea și implementarea soluției software, cât și dotarea tuturor taxiurilor cu tablete.

„Din aplicația TUDO Taxi instalată pe smartphone, clientul lansează comanda către compania noastră de taximetrie, aplicația îi reperează poziția prin GPS, îi caută cel mai apropiat taxi disponibil și îi trimite înapoi date despre acesta. În momentul în care clientul acceptă comanda, primește automat în aplicația de pe smartphone indicativul mașinii care îl va prelua și timpul de sosire. Taximetristul va primi pe tableta instalată în mașină locul de preluare a clientului. După încheierea călătoriei, clientul poate oferi calificative șoferului, în cadrul aceleiași aplicații”, descrie soluția Teodor Pesteleu, patronul firmei TUDO Taxi.

Soluția nou implementată este dezvoltată în exclusivitate în Timișoara pentru TUDO Taxi de către Qualteh, unul din principalii jucători pe piața dezvoltatorilor de soluții software mobile din România, membru al grupului de firme Medianet.

„Cu un simplu click pe smartphone clientul poate vedea toate taxi-urile disponibile din zona sa, distanța la care se află acestea față de el. Clientul va călători la standardele pe care și le dorește folosind tehnologia modernă.” a declarat Lucian Răduți, Chief Operating Officer la Qualteh, dezvoltatorul aplicației.

Ușurința în utilizare a aplicației și timpul de răspuns extrem de scurt sunt doar câteva dintre avantajele acestei soluții pentru care TUDO Taxi a optat pentru a se adapta continuu cerințelor și nevoilor clienților săi.

La funcțiile de bază ale aplicației, dezvoltatorul va adăuga curând noi funcții ce vor permite clienților de taxi economisirea resurselor de timp și financiare: comandarea unui taxi cu câteva ore sau zile înainte de utilizarea propriu-zisă, programarea unor rute recurente prestabilite și posibilitatea ca mai mulți clienți să beneficieze de aceeași mașină pe o rută comună.

Aplicația TUDO Taxi destinată clienților va putea fi descărcată gratuit din magazinul Play, pentru utilizatorii Android, și în curând din App Store, pentru cei cu telefoane care folosesc sistemul de operare iOS.

Cu peste 1000 de angajaţi şi colaboratori ce au în dotare autoturisme noi, dotate cu staţii radio şi case de marcat fiscale moderne, TUDO Taxi este cel mai mare operator de taxi din Timișoara.

TUDO Taxi garantează pentru punctualitatea șoferilor şi confortul clienților săi în timpul calătoriilor cu taxiul şi stă la dispoziţia acestora 24 de ore din 24.