Trotuare necurăţate de zăpadă

3Comentarii
Trotuare necurăţate de zăpadă
Poliţiştii comunitari au aplicat mai multe somaţii şi avertismente asociaţiilor de locatari, persoanelor juridice şi cetăţenilor care nu şi-au curăţat zăpada sau gheaţa formată pe trotuarele din faţa imobilelor din Timişoara. Cei care nu s-au conformat, riscă amenzi usturătoare.

Pericolul de pe trotuarele din oraş, specific anotimpului rece trebuie îndepărtat. În acest sens, poliţiştii comunitari au demarat o acţiune de sezon, pentru atenţionarea şi sancţionarea celor care nu curăţă zăpada sau gheaţa din faţa imobilelor, mai ales unde sunt trotuare. După ce au aplicat somaţii, echipele de poliţişti comunitari au pornit în control. Spre surprinderea acestora, aceştia au constatat că majoritatea celor somaţi s-au conformat, dar au existat şi cazuri unde nu s-a respectat această obligaţie prevăzută în lege.

Spre exemplu, asociaţia de locatari de pe strada Academician Petre P. Negulescu din oraş a fost sancţionată cu amendă de 500 lei deoarece nu luat măsuri pentru a înlătura zăpada şi gheaţa de pe trotuarul din faţa imobilului.

Poliţiştii comunitari spun că astfel de acţiuni vor continua, pe toată perioada iernii.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor