Trenduri in piata imobiliara timisoreana

Reactualizat la:
Trenduri in piata imobiliara timisoreana
© Foto: Tell Agency
Piața imobiliară timișoreană, în permanentă ascensiune, se bucură să ofere locuințe cât mai moderne, care să beneficieze de toate facilitățile și dotările, conform cererii. Modul de viață actual dictează tendințe noi, în permanentă schimbare. Astfel, în căutarea echilibrului dintre starea de agitație de la serviciu, timișorenii își doresc, în primul rând, să aibă parte de liniște și relaxare în zone rezidențiale mai izolate de aglomerația specifică zonelor centrale ale orașului.

Ei caută locuințele învecinate cu parcuri și spații verzi bine delimitate de cele rutiere, pentru siguranța copiilor și nevoia acestora de a zburda nestingheriți. Nu le place să irosească timp prețios în căutarea unor astfel de locuri și de aceea doresc să locuiască aproape de ele.

În ceea ce privește interiorul și compartimentarea locuințelor, cerința principală e aceea de a delimita foarte bine dormitoarele, din nevoia de liniște în timpul somnului și a activităților ce necesită concentrare, cum sunt temele școlare.

În aceeași ordine de idei, timpul petrecut împreună în familie este foarte valoros, motiv pentru care open-space-urile sunt încă la mare căutare. Living-urile unite cu bucătăria găzduiesc și întâlnirile cu prietenii apropiați sau cu membrii familiei extinse, așadar ele sunt importante în socializare.

Tendința de a acorda o atenție sporită îngrijirii personale se concretizează în cerința expresă de două băi la locuințele ce au începând de la trei camere. Persoanele aflate în căutare de noi locuințe sunt de asemenea interesate și de balcoane și terase, pentru a-și savura cafeaua matinală cu o gură de aer proaspăt, pentru a usca acolo hainele spălate sau pentru că nu le place să fumeze în interior, unde fumul se poate impregna în pereți.

Să nu uităm și de spațiul de depozitare, ce dă bătaie de cap tuturor! În acest sens, locuințele concepute în ultimul an sunt dotate cu dressing, astfel încât dormitoarele să nu fie aglomerate cu mobilier necesar vestimentației și accesoriilor.

Răspunsuri la astfel de solicitări oferă dezvoltatorul imobiliar Swisspoin Real Estate prin ansamblul de locuințe Geneva Residence, create după model elvețian, în ceea ce privește standardele de calitate și confort. Acesta a ales pentru construcție un sit cât mai liniștit, într-o zonă minim circulată a orașului, în apropierea străzii Apicultorilor, ce separă Timișoara de comuna limitrofă, Giroc.

Ansamblul constă în două clădiri: una cu trei etaje și 15 apartamente și cea de-a doua cu patru etaje și 19 apartamente, ambele dotate cu lift. În timp ce corpul A se află la stadiul de construcție în curs, corpul B este la finalul etapei de finisaje.

Apartamentele noi Geneva Residence sunt dotate cu sistem de încălzire prin pardoseală și termostat în fiecare cameră, permițând astfel reglarea temperaturii după bunul plac al fiecăruia. În plus, spațiul poate fi exploatat la maxim, în absența clasicelor și inesteticelor calorifere, ceea ce dă posibilități nenumărate de amenajare interioară. Pentru finisajele interioare, furnizorii sunt brand-uri de top precum Piastrelle, Swiss Krono Group și Mondo Style.

Vestea bună pe care dezvoltatorul o are pentru cei interesați de achiziția unui apartament nou este că în momentul de față mai sunt disponibile două apartamente cu trei camere, cu prețuri începând de la 68.000 de euro și un penthouse (99.000 euro).

Dată fiind etapa de construcție, viitorii locatari își pot personaliza locuința, adică își vor putea alege gresia și faianța din varietatea de posibilități oferite de furnizorii proiectului, parchetul (din două variante) și ușile (din două variante). Iar cireașa de pe tort constă în faptul că viitorii proprietari ai apartamentelor disponibile vor putea petrece sărbătorile de iarnă chiar în noua locuință.

Cei interesați pot vorbi cu responsabilul de vânzări, Simone Fiore, la telefon (0799.099.665), pentru a afla toate detaliile necesare.

(926546)
Regulament de plasare a anunturilor