Trei tineri din Timisoara au plecat la drum, pe bicicleta, pentru a indeplini visele unor copii. Destinatie: Muntenegru

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
Trei tineri din Timisoara au plecat la drum, pe bicicleta, pentru a indeplini visele unor copii. Destinatie: Muntenegru
© Tion: Trei tineri din Timisoara au plecat la drum, pe bicicleta, pentru a indeplini visele unor copii. Destinatie: Muntenegru
Cei trei tineri entuziaști, care merg cu bicicletele din Timișoara în Muntenegru pentru a îndeplini visele unor copii, au plecat sâmbătă dimineața la drum. Startul s-a dat din centrul Timișoarei, iar tinerii, cu bicicletele pregătite și echipați cu tot ce trebuie, au plecat la drum pentru a îndeplini vise de copii…

Atilla, Egemen și Patrick au pornit sâmbătă, 10 septembrie, de dimineață, în călătoria lor până în Muntenegru pentru a strânge fonduri pentru copii în nevoie. Aici interveniți voi, care, împreună cu ei, puteți îndeplini vise de copil…

Toată călătoria va dura 17 zile, din care patru sunt destinate odihnei, iar două zile vor călători cu trenul. Voi puteți cumpăra vise și puteți îndeplini vise…

„De-a lungul traseului ne propunem ca în fiecare zi să întrebăm diferiți oameni care este cel mai mare vis al lor și ce fac pentru a și-l îndeplini. Visele (poveștile) oamenilor vor putea fi cumpărate, iar bănuții strânși vor fi folosiți pentru a îndeplini alte vise, cele ale copiilor. Pe deasupra, cei care se vor implica prin cumpărarea de vise, vor primi o scrisoare împreună cu o fotografie prin poștă. Aceasta va fi expediată de pe drum, așa că pregătiți-vă să verificați cutia poștală pentru ceva mai mult decât obișnuitele facturi”, transmit cei trei tineri.

Toate amănuntele legate de cum poți cumpăra vise și cum poți ajuta copiii le găsești aici.

„Plec cu entuziasm, plec cu curiozitate genuină despre visurile oamenilor întâlniţi pe drum, plec fericit datorită tuturor celor care s-au implicat în acest proiect şi care au reuşit să ne ajute să transformăm o aventură într-o faptă bună, aducătoare de fericiri. Plec cu gândul la destinaţia finală şi la o mare sărată care să ne mai vindece muşchii obosiţi. Plec pentru drum. Plec şi plec cu mâinile strânse pe ghidon şi cu ochii căscaţi spre ce neaşteaptă. Să ne auzim cu bine!”, au postat tinerii pe pagina de Facebook a acestei călătorii, unde îi puteți urmări și le puteți transmite mesaje.

Tinerii merg pe bicicletă pentru a îndeplini visele unor copii. Doi dintre copiii pentru care cei trei prieteni pleacă pe bicicletă după vise sunt din județul Timiș.

Alexandru şi Denis sunt doi fraţi din Lugoj, crescuţi doar de mamă cu ajutorul bunicului. Alexandru are 8 ani şi este surdo-mut din naştere. ​El frecventează Şcoala Specială pentru persoane surdo-mute din Timişoara, unde stă în regim săptămânal.

Denis are 7 ani şi adoră să se joace cu fratele lui, locul preferat de joacă este în parc, dar își dorește foarte mult să meargă și la ștrand. Mama copiilor îi adoră şi face cele mai mari eforturi să îi poată creşte în cel mai bun mod. Din păcate situaţia financiară a familiei este precară, aşadar orice ajutor este binevenit. Amândoi copii vor începe, în toamnă, un nou an şcolar.

Cei trei prieteni vor pedala până în Muntenegru și pentru Ionuț, un băiețel de 6 ani din Arad. Băiatul, la 6 ani, vede cât de greu îi este bunicii să-l crească singură, ea însăși având o situație financiară precară. Așadar, își dorește mult să o ajute să aibă grijă de el. Copilul vrea să poată începe școala cu șanse egale așa că are nevoie de rechizite, haine noi, ghiozdănel, echipament sportiv, cărți pentru un cititor începător și toate cele trebuincioase pentru această nouă etapă din viața lui. Cumpărând visele îl puteți ajuta pe Ionuț să-și îndeplinească propriul vis.

Articole pe aceeași temă:

Trei prieteni merg pe bicicleta din Timisoara in Muntenegru pentru a indeplini visele unor copii0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor