Trebuie sa profiti! La Vivalia Soarelui primesti mobilierul cadou de apartament nou

Reactualizat la:
Trebuie sa profiti! La Vivalia Soarelui primesti mobilierul cadou de apartament nou
ADVERTORIAL. A sosit cea mai bună ofertă de sărbători: la Vivalia Soarelui primeşti gratuit mobilierul, la apartamentele cu 3 camere! Practic, dacă te grăbeşti şi rezervi un apartament până la 31 decembrie, îţi poţi alege mobilierul preferat de la Mobexpertsau Edell Klasse.


Această ofertă a fost foarte apreciată, atunci când am oferit mobilă de bucătărie cadou, de aceea am decis să o reluăm şi cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Noutatea însă, este faptul că, acum, cine rezervă un apartament cu 3 camere beneficiază de o mai mare varietate, având posibilitatea să aleagă fie mobilă de bucătărie, fie de sufragerie sau chiar mobilierul de dormitor. Partenerii rămân aceeaşi, respectiv Mobexpert si Edell Klasse, deoarece produc şi comercializează mobila de foarte bună calitate, ideală pentru tipurile noastre de apartamente” spun reprezentanţii de vânzări.

Apartamentele cu 3 camere, cele mai căutate toamna aceasta

Conform specialiştilor timişoreni, toamna aceasta, cele mai căutate apartamente au fost cele cu 3 camere. Iar motivul principal îl reprezintă dorinţa familiilor de a se mută în apartamente spaţioase, în zone bune ale oraşului, cu standarde ridicate de locuire. Din acest punct de vedere, Vivalia Soarelui se încadrează perfect, deoarece aici sunt disponibile apartamente cu 3 camere, spaţioase, luminoase, complet finisate, cu loc de parcare inclus şi acum şi cu mobilierul cadou.

poza-interior-articol

Ultimele apartamente disponibile

La începutul acestei luni, dezvoltatorul a anunţat vânzarea a peste 80% din apartamente, 2016 fiind un an în care vânzările au depăşit toate aşteptările. În prezent, mai sunt disponibile doar 20% din apartamente, modele cu 2 şi 3 camere. Toate apartamentele sunt în curs de finalizare, inclusiv lucrările de finisare interioară avansează cu rapiditate. În ceea ce priveşte furnizorii aleşi pentru aceste lucrări, dezvoltatorul menţionează printre aceştia pe: Tempini, Piastrelle, Ceramic Mariner, Proges, PredSmy, Casa Luminii, Rehau sau Veka. Că atare, cine achiziţionează un apartament în perioada următoare se va putea mută în cel mai scurt timp, beneficiind şi de consultanţă în design interior pentru alegerea celor mai bune soluţii în materie de mobilier.

Vezi pe www.vivalia.ro apartamente disponibile şi programează o vizionare.
Regulament de plasare a anunturilor