Tratament revolutionar la Timisoara pentru durerile de spate. Ajuta si la tratarea herniei de disc

Tratament revolutionar la Timisoara pentru durerile de spate. Ajuta si la tratarea herniei de disc
ADVERTORIAL. Afecțiunile lombare (durerile de spate) și cervicale nu vă vor mai deranja de acum înainte. Un aparat care tratează cu succes aceste probleme este disponibil la Timișoara. O tehnologie inovativă și specialiști în domeniu vă vor face să uitați de dureri. Totul la Cabinetul MedOzon din Timișoara. Hernia de disc este o afecțiune unde acest tratament are efect.

Aparatul, disponibil la Cabinetul MedOzon, și adus recent în urbea de pe Bega de către specialiști, vă va trata afecțiunile coloanei vertebrale sau va ajuta la diminuarea durerii. Durerile de spate, simple sau complicate, şi chiar recuperarea după o hernie de disc, pot fi trecute mai uşor cu ajutorul elongaţiei.
Elongaţia vertebrală este o manevră prin care se realizează lărgirea temporară a spaţiului dintre vertebre pentru a degaja discurile intervertebrale. Vertebrele sunt solidarizate printr-o formaţiune numită disc intervertebral, cu rol de a prelua eforturile de presiune la nivelul coloanei. În condiţii de efort fizic deosebit sau după o perioadă mai lungă de timp, discul intervertebral preia sarcina de apăsare, se micşorează şi, crescând presiunea, se poate fragmenta şi poate migra către rădăcina unui nerv spinal. Aici exercită o compresie aspra rădăcinii nervului, generând un fenomen inflamator – durere la nivelul musculaturii spatelui, ce se propagă şi la picioare.

Triton

Acest aparat, unitatea de tracţiune lombară şi cervicală, oferă o soluţie inovatoare de tratare cu succes a afecţiunilor lombare şi cervicale, a bolilor degenerative de disc, sau a herniei de disc prin decompresia coloanei vertebrale. Presiunea dintre vertebre se scade treptat, efectul fiind creşterea irigării sanguine şi implicit a oxigenului în structurile locale, conducând la calmarea imediată a durerii şi pe termen lung la îmbunătăţirea stării generale a coloanei vertebrale.

În timpul şedintei de elongaţie vertebrală se obţine o distanţare a fiecărei vertebre, de circa 2,5 mm facilitând repoziţionarea corectă a segmentului tratat. În funcţie de afecţiune se efectuează serii de 8-12 şedinţe; nu mai mult de 3 pe săptămână. Eficacitatea elongaţiei vertebrale este confirmată de dispariţia durerii iniţiale.

Hernia de disc reprezintă una dintre cele mai frecvente şi dureroase afecţiuni ale coloanei vertebrale. Apariţia ei este mereu suprinzătoare, fie că are un debut brusc, fie că se instalează pe nesimţite și culminează cu un şoc dureros, de nesuportat. Netratată corespunzător, poate duce chiar la modificări ale reflexelor. Pentru toţi cei care se regăsesc în aceste situaţii şi resimt deja efectele, există procedura elongaţiei, un remediu nechirurgical, extrem de eficient.

În Timişoara, acest tratament revoluţionar este disponibil la cabinetul MedOzon, condus de dr. Ciprian Genes. Cabinetul este situat pe strada Divizia 9 Cavalerie nr. 25. Programări puteţi face la telefon 0356.453.452 Mai multe detalii despre modul în care terapia cu ozon este folosită în tratarea herniei de disc găsiţi aici.
Regulament de plasare a anunturilor