Tratament de VIP

13Comentarii
Tratament de VIP
TIMIŞOARA – Cum se menţin bãnãţenii frumoşi şi tineri? Ca şi vedetele de la Hollywood! Video    Oznoterapie 31.01.2008

Ultima modã pentru sãnãtate şi frumuseţe este: ozonoterapia. O echipã întreagã de medici anestezişti s-au specializat în strãinãtate pentru a practica şi la Timişoara tratamentul cu ajutorul ozonului – o formã de oxigen, cu diverse proprietãţi, care se gãseşte în cantitãţi reduse în atmosferã şi are efecte antioxidante puternice.
Tratmentul nu doare, nu are efecte negative, nu dureazã foarte mult, este o terapie alternativã şi mai mult decât atât… îţi prelungeşte viaţa.
„Am venit aici pentru cã am probleme cervicale. Dupã câteva şedinţe pot sã spun cã mã simt mai bine.
În timpul tratamentului simt o înţepãturã, foarte finã. Am ales acest tratament pentru a evita metodele chirurgicale”, ne-a spus unul dintre pacienţi. Pentru a fi tratat cu ozon, pacientul este consultat de medic, pentru a afla exact care sunt toate problemele pe care le are şi de câte şedinţe are nevoie. Pacientului i se recolteazã 100-150 ml de sânge, care se amestecã într-un recipient cu o substanţã anticoagulantã specialã şi unde se ozonificã, dupã care se introduce înapoi în corp, iar astfel sângele ozonificat acţioneazã în tot organismul. „Tratamentul are şi efect asupra persoanelor care nu sunt bolnave, creşte capacitatea de efort, previne efectele îmbãtrânirii.

Efecte negative sunt practic nule. Are contraindicaţii doar la unele persoane: de exemplu la cele epileptice. Nu exclude tratamentul cronic, este un tratament complementar, adjuvant”, ne-a spus prof. dr. Dorel Sãndesc, medic specialist anestezist. Alãturi de acesta s-a specializat în strãinãtate şi Cristina Pãnescu, care aplicã acest tip de terapie în cabinetul deschis în Timişoara.
Printre vedetele care au apelat la ozonoterapie se aflã fotbalistul Zinedine Zidane, pilotul de formula 1 Rubens Barichello, precum şi faimosa Sharon Stone.
„Despre acest tip de tratament am auzit la Roma şi am aşteptat sã vinã şi aici. Sunt bolnav de diabet tip doi, acest tip de tratament mã ajutã foarte mult la problemele pe care mi le creeazã diabetul. Mã ajutã la probleme de circulaţie şi la ochi”, a spus un pensionar, pacient al cabinetului de ozonoterapie, aflat în centrul comercial de la depoul de tramvaie din Dâmboviţa.

Ce se poate trata cu ozonoterapie?

Principale efecte ale tratamentului pot fi simţite în afecţiunile inflamatorii, reumatice: spondilitã, spondilozã, hernie de disc, gonartrozã, reumatism cronic, recuperare dupã reumatisme severe, în tulburãrile de circulaţie dar şi în tulburãrile de imunitate, scãderi ale imunitãţii, ca adjunvant, dar şi dupã radioterapie sau chimioterapie.

Sanda Lupean
sanda.lupean@informmedia.ro13Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor