Transsexuali printre prostituate

18Comentarii
Transsexuali printre prostituate
TIMIŞOARA – Se prezintă Mirel(a). Are 22 de ani, poartă plete blonde, e îmbrăcat în ultimele tendinţe ale modei feminine şi îl găseşti la ore mici din noapte printre prostituatele de la Pădurea Verde.  video

Acolo l-au găsit şi poliţiştii, care au făcut cea mai mare razie de anul acesta, în Timişoara. Mirela era la treabă. Într-o cabină de tir presta de zor, când l-au surprins oamenii legii. Nici n-a clipit. S-a şters tacticos la gură şi a coborât să le arate buletinul.

Când şi-a dat seama că avea de-a face cu un bărbat, bine ascuns sub trăsăturile extrem de feminine, machiate cu mare grijă, şoferul de tir, amator de o partidă de.. amor, s-a îngrozit. Mirela le-a explicat, cu calm, poliţiştilor că nu face altceva decât să adune bani pentru o operaţie…de schimbare de sex.

Poliţiştii au adunat, luni seara, tot ce au găsit la periferia Timişoarei – hoţi, vagabonzi, prostituate, dar şi… transsexuali! Surpriza a fost de proporţii pentru unul dintre camionagii care au apelat la serviciile fetelor. Unul dintre poliţiştii, care i-a surprins în flagrant, în cabina maşinii, nu şi-a putut stăpâni reacţia: Aoleu, e bărbat!

Şoferul de TIR, aflat în culmea extazului, a rămas şi mai …şocat. I-a îndepărtat capul din poală, i-a ars două palme transsexualului, după care a fugit ruşinat. Ajuns la secţie, împreună cu celelalte traseiste, Costel s-a prezentat drept …Mirela. ŢNumele de scenă este… Mirela. Eram îmbrăcată în fată, iar unul dintre şoferi s-a îndrăgostit de mine. Când a aflat că sunt băiat, era să mă bată!Ţ, povestea cu dezinvoltură Mirel(a). El le-a spus poliţiştilor că face treburi murdare… pe stradă, pentru a aduna banii necesari unei operaţii de schimbare de …sex.

Acţiunea poliţiştilor a fost cea mai mare din acest an.

Toate cele cinci Secţii de Poliţie din oraş s-au dovedit neîncăpătoare. Agenţii au adunat de pe străzi prostituate, cerşetori, precum şi copii care frecventează cluburile de internet după lăsarea întunericului. Potrivit comisarului Şerban Pittner, de la Biroul de Presă al IPJ Timiş, la acţiune au fost trimişi în stradă toţi poliţiştii operativi – 687. S-au verificat timpul de reacţie şi modul în care se mobilizează.18Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor