Transparenţă totală la CJT

Transparenţă totală la CJT
Consiliul Judeţean Timiş a pus tarifele actualizate „la vedere”. CJT se dovdeşte mai mult decât transparent, instituţia a făcut publică, prin afişarea pe pagina de internet proprie (www.cjtimis.ro) şi a transmis către instituţiile interesate proiectul de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru unele servicii de interes judeţean, pentru anul fiscal 2009.

Având în vedere creşterea indicelui preţurilor de consum pe perioada scursă din anul 2008 comunicat în Buletinul Statistic, precum şi nivelul existent pe ultimele 3 luni din anul 2007, s-a făcut o propunere de reactualizare a tarifelor pentru unele servicii de interes judeţean. Preţurile noi vor afecta tarifele minime de bază lunare pentru închirierea sau concesionarea spaţiilor din imobilele proprietate publică sau privată a judeţului Timiş, cele de concesionare a terenurilor din proprietatea publică sau privată a judeţului Timiş pentru realizarea lucrărilor de construcţii, cele pentru autovehiculele cu tonaj şi/sau gabarit ce depăşesc limitele legale, înmatriculate în România şi care circulă pe drumurile judeţene din judeţul Timiş, cele pentru concesionarea suprafeţelor de teren din zona drumurilor judeţene, tarifele minime pentru eliberarea acordurilor prealabile şi a autorizaţiilor de amplasare şi execuţie a unor obiective în zona drumurilor judeţene, tarifele minime de folosinţă a unor obiective sau utilităţi amplasate pe terenuri aparţinând drumurilor judeţene, tarifele minime pentru parcarea autovehiculelor în parcări amenajate pe domeniul public şi privat judeţean.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !