Toyota Hilux – noul Hilux, o noua era pentru pick-up

Toyota Hilux –  noul Hilux, o noua era pentru pick-up
ADVERTORIAL. O prezență dominantă pe piața mondială a pick-up-urilor de aproape 50 de ani, cu vânzările globale cumulate de peste 18 milioane de unități, Toyota Hilux este cel mai vândut pick-up din Europa și România

Lansat prima dată în 1968 în Japonia, iar un an mai târziu, în toată Europa, legendarul Toyota Hilux a fost o prezență dominantă pe piața mondială a pick-up-urilor de aproape 50 de ani.

Până în prezent, pick-up-ul favorit în întreaga lume, a înregistrat vânzări la nivel global cumulate de peste 18 milioane de unități. În Europa, 34.000 de vehicule Hilux au fost vândute în 2015, reprezentând o pondere de 23,1% din segment și poziționând Hilux-ul ca cel mai vândut pick-up din Europa.

Renumit pentru calitatea, durabilitatea și fiabilitatea sa (QDR), invincibilul Hilux continuă să uimească cucerind Polul Nord, vulcanii islandezi și continentul Antarctica, și în același timp situându-se pe podium în cursele de raliu Dakar.

toyota-Hilux-2016-exterior-tme-005-a-full_tcm-3040-692352

Disponibil în versiunile de caroserie Cabină simplă, Cabină extinsă și Cabină dublă, cea de-a opta generație Hilux construiește pe reputația sa legendară și un QDR legendar, în timp ce redefinește tenacitatea și modul de utilizare în afaceri cu un șasiu nou și mai puternic, capabilități 4×4 îmbunătățite, precum și o capacitate îmbunătățită de remorcare.

În același timp, noul Hilux răspunde la cererea tot mai mare a consumatorilor din ultimii ani, cu un design nou, contemporan, confort sporit, echipamente avansate și îmbunătățirea siguranței, făcându-l mai elegant și mai ușor la condus ca niciodată.

Îndeplinind cerințele utilizatorilor, atât pentru o mașină durabilă pentru afaceri, cât și un vehicul 4×4 recreațional elegant și confortabil, noul Hilux a fost proiectat pentru a oferi tuturor clienților săi îmbunătățiri semnificative în 6 domenii-cheie:

toyota-Hilux-2016-exterior-tme-016-a-full_tcm-3040-692370

Design – Duritatea și durabilitate incredibilă, combinate cu niveluri noi de rafinament și un aspect de care chiar și proprietarii de afaceri pot fi mândri.

Confort – Un interior mai spațios și confortabil care combină caracterul practic și funcținal al unui SUV cu o cabină ce se ridică la nivelul unei mașini de pasageri din punct de vedere al zgomotelor și al vibrațiilor.

Siguranță – O rezistență ridicată a șasiului și un design ce absoarbe forța impactului și îl distribuie în structura caroseriei, Toyota Safety Sense care oferă un Sistem de siguranță Pre-Impact cu funcția de detectare a pietonilor, Sistem de Avertizare la părăsirea benzii și Sistem de asistență pentru marcaje rutiere , precum și sisteme complete de control și stabilitateABS, EBD, VSC și Controlul Stabilității Remorcii. (TSC).

QDR – Un nou șasiu scară mai dur, o structură reîntărită a benei și controlul activ al tracțiunii (A-TRC), Asistență la coborârea in pantă (DAC) și Sistemul de asistență la plecarea din rampă (HAC) cresc capacitățile off-road ale noului Hilux, apropiindu-se de nivelul legendarului Land Cruiser.

Caracteristicile utilitarei ideale- O suprafață mai mare a benei, mai puternică și mai practică cu o capacitate de remorcare îmbunătățită de până la 3,2 tone, fac din noul Hilux soluția ideală pentru orice afacere.

toyota-Hilux-2016-exterior-tme-008-a-full_tcm-3040-692358

Cost total de exploatare – Noul motor de 2.4 litri D-4D ce dezvoltă o putere de 150 CP și 400 Nm, obține cea mai bună economie de combustibil din clasa sa.

Mai dur, mai puternic și mai capabil în off-road, acest model complet nou rămâne în continuare un adevărat Hilux. Cu toate acestea, el anunță o nouă eră pentru pick-up-uri, cu stilul, confortul, siguranța și tehnologiile avansate pentru a satisface și cei mai exigenți șoferi.

Îndeplinind diversele cerințe ale celei mai ample baza de clienți din lume, noul model Toyota Hilux vizează vânzări de peste 40.000 de unități pe an în Europa.

Toyota Timisoara
Tel: 0256.208.042
vanzari@timisoara.toyota.ro
www.timisoara.toyota.ro
Regulament de plasare a anunturilor