Toyota C-HR a ajuns la Timisoara !

Toyota C-HR a ajuns la Timisoara !
ADVERTORIAL. Bănățenii sunt invitați să descopere cel mai nou model al japonezilor de la Toyota, mai exact Toyota C-HR, în cadrul acţiunii Zilele Porţilor Deschise. Evenimentul are loc în perioada 6 – 10 decembrie, la showroom-ul Toyota Timișoara, situat pe Calea Lugojului nr. 88.

A venit momentul ca Toyota să prezinte clienţilor din zona de Vest a României cel mai nou model lansat. Este vorba despre Toyota C-HR, un superb crossover care va încânta publicul. În perioada 6 – 10 decembrie, cei interesaţi de noua creaţie a japonezilor sunt aşteptaţi să viziteze showroom-ul dealerului local, situat pe Calea Lugojului nr. 88. În cadrul Zilelor Porţilor Deschise, Toyota C-HR va fi prezent atât în showroom, iar varianta cu motorizare hibridă va fi disponibilă și pentru test drive.

Alte două modele remarcabile care vor fi prezente atât în showroom cât și la drive test, doar în această perioadă, sunt Lexus RX 450h (Hibrid) și Rav 4 Hibrid.

kjik

Avantaje Hybrid:

1) La deplasare electrică: zero consum, zero emisii, deplasare silențioasă
2) 0 lei taxă de primă înmatriculare
3) Până la 100% reducere la impozitul anual*** ( în funcție de Consiliul Local)

Restul modelor ce vor fi disponibile la test drive sunt Yaris Hibrid, Auris Hibrid, Avensis, Hilux și celebrul model Corolla, care aniversează 50 de ani de existență, cel mai vândut model din lume.

lkk

În showroom vor fi prezente toate modelele din gama Toyota, începând de la Aygo, Yaris, Auris, Corolla, Avensis, Rav 4, Land Cruiser, Hilux și Proace, iar consultanții de vânzări Toyota vor oferi informații complete despre fiecare model în parte.

Pentru o bună desfășurare a activității , drive-testele se vor desfășura în baza unei programări. Mai multe informații despre eveniment și înscrieri la drive test, se pot obține la tel 0730.909.274 ( Adina), 0736.909.440 ( Flavius) sau email vânzări@timișoara.toyota.ro / 0256.208.042, www.timisoara.toyota.ro

Posesorii autoturismelor Toyota, care vor efectua drive test în această perioadă, beneficiază , în urma unei programări, de o verificare gratuită de iarnă a mașinii .