Toţi împotriva inundaţiilor

Toţi împotriva inundaţiilor
Timişoara - În conformitate cu calendarul de desfăşurare a proiectului de înfrăţire instituţională RO-PHARE 2005/017-690.01.04 „Contribuţia pentru stabilirea unei administraţii, la nivel regional şi local, pentru managementul dezastrelor”, în cadrul componentei IV „Campania de conştientizare a populaţiei”, în toate unităţile şcolare din ţară, se va desfăşura, în perioada 22-26.09.2008, activitatea denumită „Toţi împotriva inundaţiilor”.

În acest sens, în data de 22.09.2008, personalul didactic în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Banat” al judeţului Timiş, vor organiza în cadrul liceelor şi grupurilor şcolare din judeţul Timiş, clasele IX-XII, lecţii educative privind managementul inundaţiilor, cu durata de o oră.

În sprijinul acestei activităţi au fost difuzate pe suport magnetic materiale informative de interes general cu tematica axată pe managementul inundaţiilor: afişe „Cum să te protejezi şi să intervii în caz de inundaţii”, foi volante „Reguli de comportare în caz de inundaţii” şi „Reguli de respectat în situaţia ruperii unui baraj”, şi alte materiale de informare preventivă în domeniul situaţiilor de urgenţă (incendii, cutremur, alunecări de teren, etc.). Aceste materiale au fost postate pe sit-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş pentru a fi popularizate şi prezentate în cadrul orelor de educaţie civică.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor