Tokio Hotel: Ne-am drogat la 13 ani, dar acum nu ne mai permitem

1Comentariu
Tokio Hotel: Ne-am drogat la 13 ani, dar acum nu ne mai permitem
De când au scos noul album, „Humanoid”, băieţii de la Tokio Hotel reuşesc să se menţină constant nu doar pe primele locuri în topuri, dar şi în atenţia publicului. Şi par să aibă destule de dezvăluit din trecutul lor.

Este adevărat, ne-am drogat la 13 ani, dar trebuie spus în apărarea noastră că am crescut într-un sat. Viaţa acolo era total plictisitoare. Drogurile ne ajutau să evadăm. Dar acum nu mai consumăm deloc narcotice. Din cauza programului nostru încărcat, nu avem cum să facem excese”, au declarat gemenii Bill şi Tom Kaulitz pentru presa elveţiană.

Cum suportă celebritatea tinerii de 20 de ani? „Este dificil de spus dacă-i cool să fii faimos. Sunt mulţumit acum, dar mi-aş dori să mă mai plimb incognito printr-un oraş, fără bodyguarzi. Recunosc însă că nu aş mai putea trăi fără celebritate. Devii dependent de ea”, a mărturisit Tom, iar Bill l-a completat: „Pentru faimă, ne-am compromis viaţa privată”. „Cea sentimentală, în primul rând”, a subliniat fratele său. „Nu este posibil să supravieţuiască o relaţie, de vreme ce noi mergem de obicei câte trei luni în turneu”.

Dar, dacă Tom Kaulitz mărturiseşte deschis că nu are probleme în a-şi găsi iubiri pasagere, de o noapte, Bill este mai rezervat. De ce nu este văzut niciodată, sau extrem de rar, în compania cuiva? „Îmi doresc să definesc totul mai bine şi nu ca Tom, să mă arunc în fiecare noapte într-o altă idilă. Iar sentimentele nu pot fi forţate”, a explicat vocalistul trupei. Va reuşi el să îşi găsească un suflet pereche? Poate că îşi va face timp să se ocupe şi de sentimente, înainte de a ajunge la o depresie gravă, ca aceea prin care a trecut acum câţiva ani. Gloria este frumoasă, dar fără viaţă personală, nimeni nu rezistă mult timp.

Sursa: vdtonline.ro

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor