Toate mijloacele de transport in comun care vor fi calcate de controlorii STPT, saptamana viitoare

De Roxana Deaconescu
12Comentarii
Toate mijloacele de transport in comun care vor fi calcate de controlorii STPT, saptamana viitoare
© Foto: Tion
Controlorii Societății de Transport Public Timișoara au tras linie săptămâna trecută și au numărat că au dat 20 de amenzi călătorilor prinși fără bilet. Săptămâna ce vine o iau de la capăt și merg în control pe toate liniile metropolitane, dar și pe restul mijloacelor de transport în comun. Vedeți exact liniile vizate!

Potrivit oficialilor STPT, săptămâna trecută s-au dat 20 de amenzi călătorilor prinși fără bilet. Mai mult, controlorii societății au dat jos din mijloacele de transport oamenii străzii care deranjau călătorii și au adunat gunoaiele din vehicule.

„Pentru asigurarea unui transport în siguranță și decent, aceștia au coborât oameni ai străzii care deranjau călătorii și au colectat mizeriile din mijloacele de transport în comun. Elevii și studenții au fost îndrumați către punctul nostru de lucru pentru activarea cardului și li s-a reamintit tuturor călătorilor, cu precădere celor care dețin titluri gratuite, de obligativitatea validării cardurilor la urcarea in mijloacele de transport”, au transmis reprezentanții STPT.

Controalele continuă și săptămâna viitoare. Controlorii societății vor avea în vedere următoarele linii de transport: toate liniile metropolitane M11, M14, M22, M29, M35, M44, liniile de autobuz 33, 33B, 40, 5, Expres 1, Expres 2, Expres 3, Expres 7 și Expres 8, liniile de troleibuz 15, 16, 17, 18, respectiv liniile de tramvai 1, 2, 4, 7, 8 și 9.

Oficialii fostei RATT le reamintesc tuturor călătorilor să valideze cardurile, indiferent dacă beneficiază de călătorie gratuită sau nu, pentru că este obligatoriu.
Atenție! Neprezentarea documentului de identitate sau a dovezii pentru gratuitate ori călătoria cu titlul altei persoane decât titularul se sancționează cu amendă, la fel și călătoria fără bilet. Refuzul de a prezenta documentul de identitate sau cardul RATT îi va face pe controlorii regiei să cheme poliția sau jandarmeria. În aceste condiții, mijloacele de transport rămân blocate până la terminarea controlului, ceea ce poate duce la întârzieri.12Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor