Titu Bojin rămâne şef la Direcţia Apelor Banat

15Comentarii
Titu Bojin rămâne şef la Direcţia Apelor Banat
Unul dintre puţinii social-democraţi care au reuşit în această perioadă să se menţină la conducerea unei instituţii deconcentrate din Timiş este Titu Bojin, care este chiar unul din liderii PSD Timiş şi care va rămâne în continuare la conducerea Direcţiei Apelor Banat.

Anunţul a fost făcut, surprinzător, chiar de preşedintele PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc. Întrebat dacă în funcţia de director al Direcţiei Apelor Banat va fi numită o altă persoană, liderul democrat liberalilor a afirmat că s-a discutat şi această problemă în cadrul filialei şi s-a ajuns la concluzia că schimbarea lui Bojin nu ar fi “oportună”, în condiţiile în care inundaţiile ameninţă judeţul de câteva săptămâni.

S-a discutat şi situaţia de la Direcţia Apelor şi concluzia e că, în condiţiile în care în judeţul Timiş există codurile galben, portocaliu de inundaţii nu este oportună luarea în discuţie a unei astfel de decizii. Interesul nostru este, deocamdată, ca la nivelul judeţului Timiş toate deconcentratele să funcţioneze maximizat“, a spus Ostaficiuc.

În aceste condiţii, în ciuda faptului că plecarea lui Titu Bojin de la conducerea “Apelor” era dată drept sigură în urmă cu doar câteva zile, acum, acesta poate răsufla uşurat, funcţia sa fiind mult mai sigură decât a altor directori de instituţii deconcentrate proveniţi din rândurile PSD care au intrat în concediu de boală sau au acţionat statul în judecată după ruperea coaliţiei PSD-PDL. 

 15Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor