Tion.ro are grija de zambetul tau!

Tion.ro are grija de zambetul tau!
Zâmbetul tău nu costă nimic dar valorează enorm pentru cei cărora îl dăruiești. Zâmbetul este urarea de bun venit și bucuria prin care comunici cu cei din jurul tău.

Pentru că ne plac oamenii care zâmbesc zi de zi, fără griji, noi vă provocăm la un concurs unde zâmbetul este în centru altenței.

 Te provocăm să câștigi cu zâmbetul tău! 

Ce poţi câştiga?

2 Voucher pentru 1 persoană în valoare de 250 E/fiecare la Star Dental Clinic. Un voucher cuprinde:

•  consult de specialitate
•  radiografie panoramica
•  igienizare cu air-flow(detartraj)
• albire profesionala

Cum poţi participa?

Trimite-ne pe adresa marketing@tion.ro un e-mail cu tine zâmbind și câteva cuvinte despre cum ai grijă de zâmbetul tău. Perioda în care primim pozele participante în concurs este: 13 iulie- 3 august. Câștigătorii vor fi desemnați de către echipa tion.ro.

Ne puteți pune pozele și pe pagina noastră de facebook: http://www.facebook.com/TimisOnline și să ne tăguiți pentru a fi luați în considerare pentru concurs.

Care e perioada de participare?

Puteţi participa la concurs în perioada 13 iulie – 3 august 2012. Luni, 6 august, câștigătorii vor fi anunțați pe site-ul tion.ro, în pagina specială de concurs și pe pagina noastră de FB.

Notă: Premiile câştigate nu se răscumpără în bani.  La concurs nu pot participa  angajaţii Inform Media Srl şi rudele acestora de gradul I. Prin participarea cu datele personale la acest copncurs,  eşti de acord cu folosirea datelor tale de către Inform Media în scopuri de marketing.  Datele nu vor fi divulgate către terţi. Inform Media Srl îşi rezervă dreptul de a descalifica orice participant care folosește poze care nu-i aparțin.

Taguri: , ,Regulament de plasare a anunturilor