Tinerii, aşteptaţi să devină funcţionari publici

3Comentarii
Tinerii, aşteptaţi să devină funcţionari publici
Reprezentanţii ministerului Administraţiei şi Internelor va organiza la Timişoara, marţi, de la ora 10, în Sala de Consiliu a Palatului Administrativ, o sesiune de prezentare a programului intitulat „Schema Tinerilor Profesionişti” (Young Professionals Scheme – YPS).

O iniţiativă semnificativă, finanţată de Uniunea Europeană prin programul Phare, în vederea accelerării ritmului de modernizare a administraţiei publice din România. YPS pregăteşte un nucleu de manageri ai unei noi generaţii în funcţia publică, neutri din punct de vedere politic şi formaţi profesional, în spiritul valorilor şi principiilor moderne ale Uniunii Europene, în domeniul managementului sectorului public. Schema Tinerilor Profesionişti este implementată de un consorţiu format din trei instituţii europene cu expertiză în domeniul formării profesionale, în strânsă colaborare cu Unitatea Centrală pentru Reforma Administraţiei Publice (UCRAP) din cadrul Ministerului Administratiei şi Internelor, cu Institutul Naţional de Administraţie (INA) şi cu Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP). Obiectivul central al proiectului este să creeze sisteme de recrutare şi selecţie, de instruire, evaluare şi plasare pe posturi, care să fie adecvate unui model rapid de dezvoltare accelerată a nivelelor superioare din cadrul funcţiei publice.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor