Timişul este codaş în ţară la vot!

33Comentarii
Timişul este codaş în ţară la vot!
La ora zece, prezenţa la urne, la nivel naţional, a fost de 4,87 la sută. Timişul este, din nou, sub media pe ţară. În judeţul Timiş, până la ora 10, se prezentaseră la vot 3,29 la sută dintre alegători, dintre care 2,88 în mediul urban, şi o prezenţă ceva mai ridicată, 4,04, în mediul rural. Liveticker open

Timişul se află din nou printre judeţele codaşe în ceea ce priveşte prezenţa la vot, fiind clasat pe penultimul loc în ţară până la ora 10. Cei mai mai mulţi dintre votanţi sunt persoane de vârsta a treia, care s-au îmbrăcat frumos, ca de duminică şi s-au prezentat la urne încă de la primele ore ale dimineţii pentru a-şi alege parlamentarii. La polul opus se află tinerii.

***

Până la ora 14, prezenţa la vot, la nivel naţional, era de 19,84 la sută, în timp ce în judeţul Timiş ieşiseră la vot 14,11 la sută dintre alegători, 12,93 în mediul urban şi 16,26 în mediul rural. Acest procent de 14,11 la sută ne plasează pe ultimul loc în clasamentul naţional.

***

La ora 18, prezenţa la vot la nivel naţional era de 34,48 la sută. Judeţul Timiş se plasează, în continuare mult sub medie. În Timiş şi-au exprimat opţiunile electorale 26,50 la sută dintre alegători până la ora 18. Mai avem trei ore până la închiderea urnelor.

Aceasta era situaţia cu trei ore înainte de închiderea urnelor.

***

Timişul a rămas codaş la prezenţa la vot după închiderea urnelor! Biroul Electoral Central a dat prezenţa la vot până la ora 21: media la nivel naţional este de 39,26 %, în timp ce în Timiş au votat doar 31,57 % dintre alegătorii cu drept de vot. La polul opus stă Telormanul, cu o prezenţă de 52,68 %!

La Rudicica promisiunile electorale au fermecat un singur votant

Sârbu spune că a votat pentru cei mulţi!

Acţiunea electorală… “microbuzul şcolar” revine?

Probleme cu buletinele de vot, la Calderon

Liberalii se plâng că sunt furaţi cu urna mobilă!

Au început acuzele de mită electorală în Timiş!

Oancea si Dugulescu au votat împreună

Mai mulţi votanţi din Timişoara nu erau pe liste!

Liderul PRM Timiş l-a certat pe Ciuhandu la vot

Maria Grapini a votat… la secundă Video

Ministrul Educaţiei, votantul cu numărul 1333Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor