Timişul demarează un program anti-drog

Timişul demarează un program anti-drog
Ieri s-a desfăşurat şedinţa Comisiei pentru cultură, învăţământ, tineret şi sport, ocazie cu care consilierii judeţeni şi-au dat avizul pentru proiectul de hotărâre privind cooperarea cu Agenţia Naţională Antidrog.

A fost semnat un protocol care vizează, în principal, iniţierea şi derularea unor proiecte comune, de interes judeţean, sprijinirea iniţiativelor organizaţiilor neguvernamentale care desfăşoară activităţi de prevenire a consumului de droguri, tutun, alcool sau desfăşurarea unor programe pentru evaluarea, consilierea, tratamentul, reabilitarea dependenţilor şi crearea unor servicii specifice.

Cel de-al doilea proiect de hotărâre avizat de Comisie şi care va fi supus plenului din luna iulie, se referă la reorganizarea Muzeului Satului Bănăţean prin transferarea Secţiei de Etnografie de la Muzeul Banatului.
Muzeul Satului Bănăţean s-a desprins în anul 2000 de Muzeul Banatului, devenind instituţie distinctă, fapt care a determinat şi divizarea colecţiei de obiecte etnografice.

Prin acest transfer se va realiza reîntregirea colecţiilor. De asemenea, se intenţionează organizarea de expoziţii în spaţiul Muzeului Satului, pe tot parcursul anului, în aer liber în perioada primăvară-vară, iar în lunile de toamnă şi iarnă, în noul sediu administrativ.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor