Timisoreni.ro iti ofera acum harta traseelor RATT Online!

Timisoreni.ro iti ofera acum harta traseelor RATT Online!
Cu ajutorul hartii oferite de Timisoreni.ro poti vizualiza rutele autobuzelor, tramvaielor si troleibuzelor din Timisoara si ai posibilitatea de a gasi traseul cel mai scurt spre destinatia dorita.

Traseele se diferentiaza prin culori diferite si pot fi afisate pe harta in functie de mijlocul de transport selectat. Se poate opta pentru vizualizarea unui singur traseu sau a mai multora, dupa preferintele dumneavoastra. Rutele se pot selecta din meniul din partea dreapta, in functie de destinatia dorita.

De-a lungul traseelor se pot usor diferentia statiile, care au denumiri sugestive (de multe ori numele statiei coincide cu numele strazii).

De acum nu vei mai intampina nicio dificultate daca doresti sa ajungi dintr-un colt al orasului in celalalt. Harta traseelor este actualizata la zi, astfel incat nu mai este nevoie sa mergi pana in statie pentru a te interesa de traseul dorit sau sa-ti suni prietenii pentru a afla informatii despre un anumit mijloc de transport. Nu pierde timpul pe drumuri, viziteaza Harta interactiva a traseelor din Timisoara.
Regulament de plasare a anunturilor