Timişorenii se pregătesc de curăţenia de toamnă

4Comentarii
Timişorenii se pregătesc de curăţenia de toamnă
Săptămâna viitoare, la Timişoara va începe curăţenia generală de toamnă. Acţiunea, în cadrul căreia timişorenii vor avea ocazia să scape de deşeurile vegetale şi de obiectele de uz casnic şi gospodăresc de care nu mai au nevoie, se va desfăşura în perioada 12-27 octombrie 2009.

Prima etapă a curăţeniei generale de toamnă va începe în 12 octombrie şi se va desfăşura până în 18 octombrie, în partea de nord a oraşului faţă de Canalul Bega. Din 19 octombrie se va derula cea de-a doua etapă, în cartierele din partea de sud a municipiului. Reprezentanţii primăriei atrag atenţia că în cadrul acestei acţiuni se colectează numai obiecte de uz casnic şi gospodăresc, precum şi deşeuri vegetale rezultate din curăţirea arborilor plantaţi pe aliniamentele stradale şi a spaţiilor verzi din jurul imobilelor. Gunoiul trebuie scos şi depozitat la bordura carosabilului, fără a împiedica circulaţia, până cel târziu cu o zi înainte de ziua în care este programată colectarea în zona respectivă. Proprietarii imobilelor în faţa cărora se găsesc deşeuri după ce pe strada respectivă s-a făcut deja colectarea riscă amenzi între 200 şi 2.000 de lei. Angajaţii Retim nu vor colecta deşeurile provenite din amenajări interioare sau din curăţirea podurilor şi a pivniţelor – moloz, praf de cărbune, ţigle, cărămizi, faianţă şi gresie sparte. Acestea sunt colectate contracost de Retim, pe bază de comandă.

Echipamentele electrice şi electronice, precum şi resturile de materiale rezultate din reparaţii şi amenajări interioare, în cantităţi sub 1mc, se preiau gratuit la cele patru puncte de colectare din oraş, între orele 8-20: A. Imbroane nr. 70, Calea Torontalului nr. 94, Energiei nr. 3 şi Calea Moşniţei nr. 2.

În ataşamente puteţi vedea perimetrele şi graficul de colectare a deşeurilor, pe străzi.

 

Grafic pe străzi – curăţenie de toamnă

Perimetre curăţenie de toamnă4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor