Timisorenii sarbatoresc Dragobetele cu partidele politice

Reactualizat la:
Timisorenii sarbatoresc Dragobetele cu partidele politice
Sute de cupluri de îndrăgostiţi au răspuns invitaţiei lansate de mai multe partide din Timişoara de a sărbători Dragobetele. Tinerii au putut participa la tombole şi s-au putut poza cu persoana iubită.

Organizaţia de tineret a PDL Timiş a organizat, miercuri, în Complexul Studenţesc o acţiune de Dragobete adresată tinerilor, aceştia putând să participe şi la o tombolă. Joi, la sediul partidului, au fost desemnaţi câştigătorii. Un cuplu norocos va petrece un week-end la Valea lui Liman, un alt cuplu a câştigat o cină romantică, iar alţi doi îndrăgostiţi vor beneficia de o şedinţă foto profesională.

Şi tinerii social-democraţi au organizat o acţiune de Dragobete. Joi, Liga Studenților Social-Democrați din Timiș a amplasat, în Complexul Studențesc din Timișoara, un cort unde cuplurile de tineri îndrăgostiți au avut ocazia să fie imortalizate demonstrându-şi dragostea! „Sute de cupluri au venit la cortul nostru pentru a se poza”, a declarat liderul tineretului social-democrat din Timiş, Cătălin Tiuch.

Fotografiile vor fi publicate pe site-ul www.tsdtimis.ro participând astfel la un concurs pentru cel mai fotogenic cuplu! După votul electronic, protagoniştii celei mai votate fotografii vor fi premiaţi cu o cină romantică într-un cadru deosebit.

Joi seara, cuplurile de îndrăgostiţi sunt invitate la petreceri de Dragobete atât de tinerii liberali, cât şi de tinerii conservatori din Timişoara. Liberalii organizează un bal în Art Club 700, care va începe la ora 21.00, iar tinerii conservatori vor chefui în Club Swing, de la ora 22.00.

B.A.M.
Regulament de plasare a anunturilor