Timişorenii pot depune cererile pentru ajutoarele de încălzire

Timişorenii pot depune cererile pentru ajutoarele de încălzire
Primăria Timişoara anunţă că persoanele singure sau familiile care îndeplinesc condiţiile pentru acordarea ajutoarelor de încălzire a locuinţei pot depune cereri la punctele operative ale Colterm, începând de săptămâna viitoare, pentru a beneficia de acest sprijin.

Astfel, persoanele singure sau familiile care începând cu luna ianuarie a acestui an îndeplinesc condiţiile de acordare a ajutorului de la guvern pentru încălzirea locuinţei cu energie termică furnizată în sistem centralizat (acordat pentru cei cu un venit lunar net pe membru de familie până la 615 lei), precum şi a ajutorului suplimentar de încălzire, acordat de la bugetul local (pentru cei cu un venit lunar net pe membru de familie de până la 800 de lei) pot depune cererile şi declaraţiile pe propria răspundere, în perioada 11-22 ianuarie 2010, la cele 16 puncte operative ale societăţii Colterm.

Cererile şi declaraţiile, însoţite de documente doveditoare, pot fi depuse individual sau prin asociaţiile de proprietari/ chiriaşi. Actele necesare sunt: cerere şi declaraţii pe propria răspundere-tip (privind veniturile şi proprietăţile), copii după actele de identitate ale membrilor familiei cu domiciliul sau reşedinţă la adresa pentru care se solicită ajutorul, acte din care rezultă calitatea titularului cererii faţa de imobilul pentru care solicită ajutorul, acte privind veniturile nete realizate de familie în luna anterioara depunerii cererii. Cei care declară că nu realizează niciunul din veniturile enumerate în formularul tipizat, vor anexa şi o declaraţie privind veniturile din care se întreţin şi pot răspunde penal dacă declară o situaţie falsă.

Mai multe informaţii despre ajutoarele de încălzire la telefon 0256/ 293.884.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase