Timisorenii, asteptati sa-si aduca bunatatea din vacanta

De Delia S. Barbu
1Comentariu
Timisorenii, asteptati sa-si aduca bunatatea din vacanta
Timisorenii, asteptati sa-si aduca bunatatea din vacanta
1.000 de euro şi 30.000 de lei sunt sumele intrate, în patru luni, în cele două conturi ale Asociaţiei pentru Spitalul de Copii Louis Ţurcanu Timişoara. Pentru construirea noului corp de clădire necesar funcţionării spitalului, ar fi nevoie de 15 milioane de euro.

Dă un leu pentru copilul tău!, îi îndeamnă pe timişoreni zeci de afişe postate în incinta Spitalului de copii Louis Ţurcanu Timişoara. Demarată cu peste 4 luni în urmă, campania naţională pentru strângerea de fonduri necesare construirii unui nou copr de clădire, are rezultate modeste. „Până acum, în conturile asociaţiei s-au adunat 1.000 de euro şi 30.000 de lei”, confirmă Cristian Martin, director financiar al Spitalului Louis Ţurcanu. Mai multe cutii „ale milei” – după cum le numesc toţi angajaţii spitalului – stau aproape goale în spaţiile instituţiei. Motiv pentru care, timişorenii sunt aşteptaţi să-şi aducă bunătatea din această vacanţă şi să ajute la ridicarea noului corp de clădire. Cu două clădiri revendicate şi mai multe secţii pe cale de evacuare, spitalul timişorean are nevoie de 15 milioane de euro pentru un nou corp de clădire în care să-şi continue activitatea în folosul micilor pacienţi. „Nu mi se pare corect faţă de micii noştri pacienţi să fim puşi în situaţia de a-i evacua. Credem că e de datoria noastră să facem ceva şi sperăm să primim ajutorul necesar. Scopul campaniei este nu doar de a strânge banii necesari unui nou corp de clădire, ci mai ales sensibilizarea opiniei publice şi a administraţiilor locale şi centrale cu privire la situaţia noastră”, a precizat dr. Ovidiu Adam, managerul Spitalului Louis Ţurcanu Timişoara. Cei care doresc să facă donaţii, au la dispoziţie conturile RO15BTRL03601205138307XX în lei şi RO 61BTRL03604205138307XX în euro. Se poate dona şi prin telefon, în reţeaua Romtelecom, cu apeluri la 0900.900.222 pentru 2 euro şi 0900.900.220 pentru 10 euro.Noul corp de clădire va avea 5 etaje, în care vor fi mutate secţiile ce trebuie evacuate, dar şi secţia de prematuri, laboratorul de imagistică şi cel de anatomie patologică. Noua clădire va fi ridicată în curtea spitalului, lângă secţia de oncologie pediatrică.Anual, prin secţiile Spitalului de Copii Louis Ţurcanu Timişoara trec aproape 20.000 de copii din întreaga ţară.

Da un leu pentru copilul tau! – campanie a Spitalului Louis Turcanu din Timisoara

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor