Timişoreni, vă provocăm să câştigaţi cea mai tare petrecere!

Timişoreni, vă provocăm să câştigaţi cea mai tare petrecere!
Timişoreni, ne-aţi arătat vineri seară că ştiţi să petreceţi! Acum e timpul să arătaţi cât vă iubiţi oraşul şi să demonstraţi că oraşul vostru este cel mai tare!

În plus, tion.ro vă oferă posibilitatea cîştigării a 15 premii speciale dacă vă înscrieţi la concursul organizat special pentru această ocazie.

Vineri, 24 septembrie, a avut loc la clubul Fratelli din Timişoara o petrecere incendiară dedicată aniversării a 160 de ani de la naşterea lui Jack Daniel. Evenimentul face parte dintr-un proiect amplu: pentru prima dată în România, 5 dintre cele mai mari oraşe din ţară au intrat în competiţie prin organizarea, în acelaşi timp, a celor mai frumoase petreceri aniversare pentru Mr. Jack. Premiul competiţiei fiind o super petrecere Jack Daniel’s Studio no 7 , în această toamnă, pentru oraşul câştigător!

Publicul, invitat să voteze prin SMS şi pe site cea mai reusită petrecere, a plasat Timişoara pe primul loc dupa primele ore de votare. Clasamentul final va fi stabilit în 5 octombrie după încă o săptămână în care toţi sunt chemaţi să îşi susţină oraşul.

Regulament de participare la concurs:

  1. Votaţi pe site-ul www.160birthday.ro şi prin SMS, trimiţând textul „Fratelli Timisoara” la 1830 (tarif normal), o dată pe zi, până pe data de 4 octombrie, când competiţia se încheie şi va fi desemnat oraşul câştigător.

  2. După ce aţi votat, înscrieţi-vă pe www.tion.ro la concurs şi intraţi în cursa pentru cele 15 premii speciale.

  3. Dacă te aflii printre cei 15 norocoşi extraşi prin tragere la sorţi, vino la sediul nostru, arată-ne pe tel SMS-ul de confirmare al votului (se primeşte după înregistrarea votului) şi intri în posesia premiului.

Perioada de desfăşurare a concursului:

  • 26 septembrie-4 octombrie

Important: Pentru a participa la concurs trebuie să ai neaparat vârsta peste 18 ani şi să votezi cel puţin odată prin SMS petrecerea din Timişoara. Prin tragerea la sorţi, se vor desemna 15 câştigători care vor primii din partea tion.ro un premiu special. Dacă te afli printre câştigători, pentru a intra în posesia premiului, trebuie să ne arăţi SMS-ul de confirmare al votului tău pe care îl vei primi dupa înregistrarea votului.

Votează mai des, pe www.160birthday.ro şi prin SMS la 1830 (tarif normal) pentru a avea mai multe sanse de castig!

Notă: La concurs nu pot participa angajaţii Inform Media şi rudele acestora de gradul I. Prin trimiterea datelor eşti de acord ca acestea să fie înregistrate în baza de date a SC Inform Media SRL. Datele obţinute în cadrul concursului pot fi folosite exclusiv de Inform Media în scopuri de marketing. Toate datele vor fi tratate cu confidenţialitate şi nu vor fi divulgate către terţe părţi.

S-au desemnat cei 15 câştigători ai concursului:

1.  Radu Calomfirescu

2.  Raluca Popa

3.  Corina Berghin

4.  Alex Fuchs

5.  Alexandar Petcu

6.  Andreea Ciupa

7.  Oana Ianosevici

8.  Lacrimioara Pletea

9.  Cristian Gheorghe

  1. 10.         David Steliac
  2. 11.         Daiana Jozefina Vereb
  3. 12.         Ovidiu Ungureanu
  4. 13.         Cecilia Stiubea
  5. 14.         Florin Mihalache
  6. 15.         Silviu Colareza

 

Aceştia vor fi anunţaţi telefonic şi prin e-mail cum pot intra în posesia premiilor.
Regulament de plasare a anunturilor