Timişorencele, înnebunite după jocuri erotice

Timişorencele, înnebunite după jocuri erotice
TIMIŞOARA. Iepuraş Playboy, braziliancă, ţigancă, majoretă americană ori dansatoare din buric. Aşa se costumează cele mai îndrăzneţe timişorence, lipsite de prejudecăţi, care vor să îşi impresioneze soţii, amanţii ori iubiţii. Video 

Costumaţiile le închiriază pe bandă rulantă de la firmele specializate în organizări de evenimente speciale, cum sunt petrecerile, carnavalurile şi aniversările. Majoritatea, însă, nu recunosc motivul pentru care închiriază costumaţia, pretextând că merg la o petrecere sau au un eveniment la facultate ori susţin că firma la care lucrează organizează un… bal.

„Le simt de la o poştă”, ne-a spus Anca Radu Basarab, patroana unei firme care se ocupă cu organizarea de petreceri. Ea ne-a spus că, deşi se ruşinează şi nu recunosc, zeci de domnişoare şi doamne închiriază costume de iepuraş Playboy, braziliancă, ţigancă, majoretă americană ori dansatoare din buric pentru a le face o surpriză inedită partenerilor. Mai ales în week-end-uri, costumele sunt la mare căutare. Nu doar femeile pot fi, însă, protagonistele unui astfel de scenariu erotic. Domnii pot, la rândul lor, „să intre” în jocul iubitelor şi să-şi închirieze costum de puşcăriaş nebun, Spiderman, rugbist sau, de ce nu, prinţ ori cavaler.

„Majoritatea costumelor le-am adus din SUA, Germania, Austria, iar unele le croim noi. Pentru o zi de închiriere trebuie să plătească 30 sau 40 de lei, în funcţie de ce aleg. Din păcate, unii le mai aduc înapoi deteriorate, pătate şi e foarte greu să le înlocuim, pentru că nu se găsesc la noi şi le pocurăm destul de greu”, ne-a spus Anca. Aceasta a mai spus că nu se teme de concurenţă, atâta timp cât nu există, deocamdată, suficiente firme pe piaţă pentru a face faţă cererilor. „Am avut solicitări să organizăm petreceri în Lugoj, Arad, Sebiş”, ne-a spus timişoreanca.

Diana Lupulescu
diana.lupulescu@informmedia.ro