Timisoreanca Raluca Boanca, pe coperta celebrei reviste FHM

Timisoreanca Raluca Boanca, pe coperta celebrei reviste FHM
Frumoasa timişoreancă Raluca Boancă, în vârstă de 21 de ani, le zâmbeşte mândră tuturor celor care se opresc în faţa tarabelor cu reviste, de pe coperta numărului din noiembrie al revistei FHM. Raluca a câştigat concursul FHM Covergirl din 2010, fiind aleasă să apară pe coperta revistei dintre alte peste 300 de concurente din întreaga ţară.

Raluca Boancă, studentă la Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, a fost aleasă din peste 300 de concurente care s-au înscris în competiţia organizată de FHM. În faza finală a concursului au intrat trei fete, care au pornit în Sicilia împreună pentru o serie de şedinţe foto, iar, în cele din urmă, Raluca a fost declarată învingătoare.  

Cred ca am avut noroc. Nu vreau să zic că nu sunt potrivită, dar trebuie să ai şi puţin noroc. Puteam să nu dau bine la ochiul oamenilor şi să nu mă ia. A fost o experienţă unică, m-am simţit foarte bine. La început am fost puţin pudică, dar oamenii au fost foarte profesionişti şi cu timpul m-am obişnuit. Vreau să dedic acest pictorial bărbatului pe care îl iubesc”, spune Raluca. 

Şedinţele foto au avut loc luna trecută, iar frumoasa timişoreancă a apărut şi la rubrica „Fata Zilei”, atât în Timiş Expres, cât şi pe www.tion.ro, în anul 2009.
Regulament de plasare a anunturilor