Timisoara plastica va rasfata cu grafica, design vestimentar, fotografie si performance

Timisoara plastica va rasfata cu grafica, design vestimentar, fotografie si performance
Dacă sunteţi timişorean şi iubitor de artă, faceţi-vă timp să treceţi, zilele acestea, prin galeriile oraşului. Veţi fi răsfăţaţi cu de toate, de la grafică de carte la fotografie, de la afiş la design vestimentar şi chiar la performance.

Galeria Axa Art de pe strada Lucian Blaga nr .8 din Timişoara găzduieşte, în perioada 28 februarie – 28 martie, expoziţia de grafică „Seve de Eve”, semnată de pictorul, graficianul şi jurnalistul Traian Abruda. Prezent pe scena artelor vizuale bănăţene încă de la sfârşitul anilor 70, uimind în repetate rânduri prin originalitatea şi libertatea de exprimare şi prin multitudinea de tehnici abordate, artistul propune acum presupuse ilustraţii la cartea de versuri a soţiei sale.

Fundaţia Rubin împreună cu Papillon Café vă aşteaptă, până în 24 martie, să vedeţi personala de grafică semnată de Elicondiu Iovan. 

La Galeria Mansarda din incinta Facultăţii de Arte şi Design a Universităţii de Vest Timişoara, de pe strada Oituz nr. 4, veţi găsi, până în 15 martie,  expoziţia de afiş postbelic intitulată „Problema germană în oglinda campaniilor electorale germane dintre 1949 şi 1990”, organizată de Centrul Cultural German.

Galeria Helios din centrul urbei vă ispiteşte cu design vestimentar, prins într-un „Puzzle”, aşa cum se numeşte expoziţia tinerei artiste Cristina Sabina Faur, ale cărei lucrări pot fi admirate şi achiziţionate până în 9 martie.

La Cărtureştii din strada Mercy, pe lângă un ceai bun, aveţi a savura fotografie de peşteră adunată sub titlul „Tăcerea luminii”. Cosmin Nistor, Cosmin Ivan şi Cristian Tzecu au hălăduit prin peşteri din Banat, Apuseni şi Podişul Mehedinţi şi au imortalizat imagini minunate spre a marca sărbătorirea a 10 ani de la înfiinţarea Speleo Team.

În fine, Galeria Calinava invită luni, 28 februarie, la ora 18.00, la vernisajul expoziţiei „Cometa”, semnatăCarmen Acsinte. Ca de fiecare dată, propunerea curatorială a Oliviei Niţiş este însoţită de un performance realizat împreună cu artista în seara deschiderii. Astfel, aveţi ocazia de a lua parte la un eveniment dinamic şi irepetabil.

C.D.T.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor