Timisoara continua sa formeze femei manager

De Delia S. Barbu
Timisoara continua sa formeze femei manager
Timisoara continua sa formeze femei manager
Peste 1000 de femei din întreaga ţară sunt înscrise în programul de formare a femeilor manager şi 287 de persoane din opt regiuni au fost instruite la Şcoala Naţională a Femeilor Manager de la Timişoara, în primele şase luni ale acestui an. Înscrierile continuă.

Şcoala Naţională a Femeilor Manager de la Timişoara dă şansa tot mai multor femei din ţară de a candida la poziţia de manager sau să îşi deschidă propriile afaceri. Marţi, la sediul instituţiei s-a vorbit despre avantajele de a urma aceste cursuri şi despre rezultatele obţinute de la începerea pregătirii. În cadrul proiectului Investeşte în oameni! Şcoala Naţională a Femeilor Manager, din luna ianuarie până în prezent au fost instruite şi certificate 287 de persoane din opt regiuni ale ţării, iar 70 au fost asistate în vederea iniţierii unei afaceri şi 157 în vederea planificării carierei. „Peste 1000 de femei s-au înscris în programul nostru până acum şi 311 au finalizat cursul. Este nevoie de acest gen de programe, pentru a se reduce diferenţierea de gen pe piaţa muncii, mai ales în funcţii de conducere”, a precizat Vasile Moldovan, manager de proiect Şcoala Naţională a Femeilor Manager. La eveniment au fost prezente şi câteva dintre femeile, care au luat parte la aceste cursuri şi şi-au şi deschis afaceri, ele fiind permanent consiliate de profesorii de la curs. Acest program de formare este unic în România de acest tip, fiind singurul program de formare profesională acreditat pentru ocupaţia de Manager. SNFM este un proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeşte în oameni! Axa prioritară 6 Promovarea incluziunii sociale. Femeile care sunt interesate de program şi de cursurile acestei şcoli pot afla detalii şi modul de înscriere pe www.snfm.ro.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor