Timisoara – capitala culturala isi cauta director

De S.P.D.
Reactualizat la:
Foto (c) fotosen.ro
Foto (c) fotosen.ro
O mie de euro. Atât va avea leafă cel care va câștiga postul de director executiv al Asociației Timișoara – capitală culturală europeană, la concursul lansat în aceste zile.

Pentru acest job se caută un absolvent de studii superioare într-unul dintre domeniile arte, științe umaniste, juridice, economice, sociale sau politice, cu studii postuniversitare de management cultural, politici culturale, studii culturale sau management de proiect și cu minimum 3 ani de experiență în domeniul de referință. De asemeni, candidaților li se cer cunoștințe aprofundate de limba engleză și operare PC. Cine, pe lângă toate acestea, mai stăpânește măcar încă o limbă străină, are experiență managerială și a lucrat în echipe internaționale, are șanse mari la post. Bunele aptitudini de comunicare interpersonală, de dialog şi negociere, empatie şi carismă vor fi apreciate de comisia de selecție.

Interviurile de angajare se vor desfășura în 15 și 16 decembrie 2011, la Hotel Timișoara. Până în 12 decembrie, data limită pentru depunerea dosarului de candidatură, cei care aspiră la acest post trebuie să realizeze un proiect de management care să includă o analiză SWOT a mediului cultural timișorean, un plan de acțiune pentru dezvoltarea proiectului Timişoara, Capitală Culturală Europeană, buget estimativ şi sursele de finanţare posibile a fi atrase pentru acest proiect și să precizeze necesarul de resurse umane, materiale, financiare pentru dezvoltarea organizaţiei. Pe lângă acestea, dosarul de înscriere trebuie să cuprindă copia actului de identitate, copii ale diplomelor de studii și a altor documente care să ateste efectuarea unor cursuri de specializare, copie după cartea de muncă; curriculum vitae detaliat,două scrisori de recomandare în plic închis, o scrisoare de motivaţie.

Cei care doresc detalii despre acest concurs, le pot obține de la directorul executiv interimar, Corina Răceanu, sunând la tel. 0744 474 248 în zilele lucrătoare ale săptămânii, între orele 11,00-14,00. Contractul de muncă se va încheia pe o perioadă de un an, cu posibilităţi de prelungire în urma evaluării rezultatelor obţinute. Salariul net este de 1.000 euro/lună cu posibilitatea de a creşte în funcţie de volumul proiectelor câştigate.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor