Timişenii vor să înşele fiscul

1Comentariu
Timişenii vor să înşele fiscul
TIMIŞOARA - În primele nouă luni ale anului în curs structurile de control din cadrul Direcţiei de Finanţe Timiş au realizat, la persoane juridice, un număr de 704 inspecţii fiscale.

În plus au mai fost efectuate şi 360 de controale inopinate pentru depistarea şi combaterea unor fenomene de evaziune fiscală. În urma acestor controale au fost aplicate un număr de 162 de amenzi contravenţionale, cu o sumă totală de 973 300 lei. Urmare inspecţiilor fiscale realizate, totalul veniturilor suplimentare atrase la bugetul general consolidat al statului a fost de 74 de milioane de lei, din care diferenţe de impozite, taxe şi contribuţii, datorate bugetului de stat, in sumă totală de 32 milioane de lei; majorări şi penalităţi de întârziere 11 milioane de lei. Au fost aplicate şi 976 de amenzi contravenţionale, cu o valoare totală de peste trei milioane de lei. În urma controalelor au fost constatate şi o serie de fapte de natură infracţională, motiv pentru care au fost formulate 50 de sesizări penale, cu un prejudiciu total estimat la peste 14 milioane de lei. Sesizările penale au fost transmise parchetelor pentru continuarea cercetărilor de specialitate. In aceeaşi perioadă, in 93 de cazuri, pentru sume ce totalizează 16 milioane de lei, contribuabilii au contestat deciziile de impunere emise de structurile de inspecţie fiscală. Din acestea, in urma soluţionării contestaţiilor, au fost admise doar 13, pentru o sumă totală de 6 milioane de lei.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor