Timişenii se înarmează!

1Comentariu
Timişenii se înarmează!
Tot mai mulţi timişoreni îşi doresc să aibă la brâu arme. Poliţia Timiş s-a confruntat în acest an cu o creştere a numărului de autorizaţii eliberate pentru portul de arme neletale (arme cu aer comprimat, arme cu gaze şi bile de cauciuc).

Faţă de perioada similară a anului trecut au fost emise cu 45% mai multe autorizaţii. În acelaşi timp, poliţiştii timişeni susţin că armele letale nu mai au aşa mare căutare prin timişeni.

Poliţiştii timişeni fac un apel către persoanele fizice care au achiziţionat arme neletale înainte de 1 martie 2005 şi nu au fost luaţi în evidenţă să se prezinte la sediul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Toxice, situat în Timişoara pe bd. C.D. Loga nr. 38, pentru a fi luaţi în evidenţă. Solicitanţii vor avea asupra lor arma, actul de identitate şi cel de provenienţă al armei.

În situaţia în care nu deţin act de provenienţă, vor prezenta o declaraţie notarială din care să rezulte modul în care au dobândit arma. Termenul limită de declarare a armei este 1 martie 2007. După această dată, cei care deţin arme neînregistrate vor fi sancţionaţi.

Au în evidenţe

Conform evidenţelor Serviciului Arme, Explozivi Substanţe Toxice, în judeţul Timiş sunt:

– 9 arme de aparare şi pază

– 1.721 arme neletale (cu aer comprimat, gaze sau bile de cauciuc)

– 5.078 arme de vânătoare

– 608 arme de tir

– 38 arme de panoplie

Ionela Luchian1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor