Timişenii apelează la internet pentru a afla informaţii de la Fisc

Timişenii apelează la internet pentru a afla informaţii de la Fisc
Peste 40.000 de vizitatori pentru site-ul propriu de internet. Raportul pe anul 2009, privind accesul la informaţiile de interes public realizat de Direcţia de Finanţe Timiş arată că un număr de 41.825 de vizitatori au trecut cel puţin o dată pe site-ul instituţiei, la adresa www.dgfptm.ro.

Tot anul trecut, Finanţele au primit un număr de 24 de solicitări de cereri de informaţii publice făcute în scris,  toate fiind rezolvate favorabil. Dintre acestea, 10 solicitări au fost lansate privind modul de îndeplinire a atribuţiilor DGFP Timiş, o solicitare referitoare la activitatea liderilor instituţiei, patru s-au referit la rezultatele unor controale fiscale, trei la informaţii privind impozitul pe venit şi tot atâtea la acte normative şi reglementari, alte două la creanţele bugetare ale unor agenţi economici şi recuperarea  acestora, iar printr-o solicitare au fost cerute date privind ONG-urile din judeţul Timiş carora le-au fost destinate sume reprezentând 2% din impozitul pe venitul anual datorat.

Mai trebuie spus că, în anul 2009, instituţiei i-au fost adresate aproximativ 150 de solicitări verbale de informaţii de interes public.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase