Noi facem diferenta! Reutilizeaza – reduce – recicleaza!

Reactualizat la:
Noi facem diferenta! Reutilizeaza – reduce – recicleaza!
© foto: Textil House
ADVERTORIAL. Obiectivul companiei este de a oferi oamenilor îmbrăcăminte de calitate la prețuri mici și de a da posibilitatea unei experiențe plăcute în achiziția de articole second hand. În România primul magazin a fost deschis în Timișoara în luna martie a anului 2012, iar de atunci compania s-a extins, ajungând în prezent la un număr de 27 de magazine.

Interviu cu Roxana Radu și Anamaria Radu, două surori din Timișoara care colaborează de ceva vreme cu magazinele Textile House.

cover

1. De unde vă cumpărați hainele minunate pe care le purtați?

– Magazinele Textile House au devenit preferatele noastre atunci când vine vorba de cumpărături.

2. Ce vă place la magazinele Textile House?

– Tot timpul găsim lucruri unice, de calitate și accesibile ca preț.
– Ce ne place foarte tare este ca totul e foarte bine organizat, hainele sunt puse pe categorii, pe culori și texturi.

WhatsApp Image 2018-09-09 at 23.01.13(1)

3. Ce găsiți in magazinele Textile House?

– Găsim fuste, tricouri, bluze, geci, etc., aranjate mai frumos decât în multe magazine din mall.
– Există rafturi pentru încălțăminte și genți, curele, accesorii diverse: inele, brățări, cercei etc, dar și haine pentru copii, lenjerii pentru pat, perdele și alte țesături deosebite. În concluzie, găsim tot ce vrem.

WhatsApp Image 2018-09-09 at 23.01.14

4. De câte ori mergeți în magazinele Textile House?

– Nu trece o săptămână fără ca noi sa mergem cel puțin de două ori la cumpărături, deoarece in magazinele Textile house se înnoiește stocul zilnic, și nu vrem să pierdem nimic.
Mai mult decât atât, în fiecare săptămână sunt promoții diferite și poți găsi articole minunate la prețuri foarte avantajoase.

5. Care este atmosfera în magazinele Textile House?

– O atmosferă foarte plăcută și primitoare. De fiecare dată ai sentimentul că vrei să te mai întorci.
– De curând unul dintre magazinele Textile House din Piața Libertății din Timișoara a fost decorat în stil retro și este chiar deosebit.

WhatsApp Image 2018-09-02 at 22.16.00(1)

6. Cum ați ajuns să colaborați cu lanțul Textile House?

– Din pasiune pentru styling și pentru haine, și pentru că mereu am găsit aici haine și accesorii de la vintage până la actuale.
– Da, poate e mult mai simplu să le iei direct din mall de pe un manechin, foarte bine stilizate, dar pentru noi provocarea este sa stilizam astfel de haine, să dăm o șansă unor lucruri pe care cineva nu le-a mai folosit pentru că nu le-a mai considerat utile.

7. Susțineți proiecte de mediu? V-ați gândit că dacă cumpărați de la SH ajutați mediul și campaniile ecologice?

– Da! Iubim natura și încercăm să reciclăm cât de mult posibil. Chiar am aflat în cadrul unei campanii de conștientizare cu ocazie Zilei Pământului, organizată de Textile House, faptul că doar cu un tricou reciclat se pot economisi 2.600 litri de apă. E extraordinar impactul pe care îl au micile alegeri ale fiecăruia asupra mediului.

WhatsApp Image 2018-09-09 at 23.01.13

8. Ce părere aveți despre faptul ca românii nu sunt deschiși încă să poarte haine second hand? Cu toate că în străinătate vintage-ul/second-hand-ul este un trend.

– Românii și oamenii in general, care nu merg în SH-uri nu știu ce pierd. 😁
– Magazinele second-hand sunt pline de comori; găsești haine cu un croi deosebit, țesături prețioase, piese unice foarte valoroase, haine cu personalitate pe care noi le purtăm încrezătoare și fericite.

9. Dacă tot sunteți așa pasionate de styling, v-ați gândit pe viitor să ajutați oamenii în această privință?

– Desigur, primim zilnic complimente pe seama ținutelor și ne gândim ca în viitorul apropiat să urmăm cursuri de styling și să sfătuim, sau să fim chiar personal shopper, de ce nu și în magazinele Textile House, de care noi suntem atât de încântate.

WhatsApp Image 2018-09-02 at 22.16.00

10. Ce sfat ați da unui potențial client Textile House?

– În primul rând, trebuie să știe că atunci când mergi într-un magazin Textile House nu există să nu iți găsești măcar un produs care să îți placă.
– Așa cum am mai spus, există foarte multe promoții, prețurile articolelor ajungând chiar până la 2 lei. Deci, din punctul nostru de vedere, Textile House se potrivește oricărui buzunar.

(104926)
Regulament de plasare a anunturilor